Tarjoukset
Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

TOONTRACK SUPERIOR DRUMMER 2.0

TOONTRACK SUPERIOR DRUMMER 2.0
Valmistaja: Toontrack
Tuotekoodi: 850916
Saatavuus: Saatavilla 24h sisällä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 139€139
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Nykyinen ohjelmistoversio: 2.4.4

Superior Drummer® 2.0 on Toontrackin ammattityökalu rumputuotantoon. Se on tarkoitettu tuottajille, joille vain paras on kyllin hyvää! Superior Drummer® 2.0 tarjoaa huikean 20 gigan äänikirjaston sekä vaikuttavan kokoelman MIDI-tietoa.

Soitosta vastaa Nir Z ja tuotanto puolesta Pat Thrall ja Neil Dorfsman. Äänityspaikka on New Yorkin Avatar-studio. Näiden herrojen meriittilistoilta löytyy sellaisia artisteja kuin Meatloaf, Celine Dion, Nick Lachey, Sting, Bruce Springsteen jne.

Voit selata kaikkia MIDI-komppeja suoraan Superiorin käyttöliittymässä ja ”drag’n’dropata” niitä sitten emosoftaasi. Sisäisessä mikserissä voit ryhmitellä ja reitittää signaalia ja vaikkapa säätää yksittäisiä mikkien vuototasoja. Kaikissa kanavissa Sonalksis-efektit: Highpass/ Lowpassfiltteri, 5-alue-EQ, kompressori, gate sekä transient.

Paketin mukana tuleva Toontrackin oma Toontrack® Solo –softa mahdollistaa Superior Drummer® 2.0:n toimimisen stand alone –softana.

Mac Universal, PC, AudioUnits, VST, RTAS
Samplekirjaston koko: 25Gb
 

Tämä on download-tuote. Download-tuotteissa ei ole toimituskuluja, ja ne toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 24h sisällä tilauksesta (maahantuojan varastovarauksella).

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart