Tarjoukset

YLI 98€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • TAKUU 2V • 14PV VAIHTO-/PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

TOONTRACK EZDRUMMER 2

TOONTRACK EZDRUMMER 2
Valmistaja: Toontrack
Tuotekoodi: EZDRUMMER2
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 119€119
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Maailman suosituin rumpusofta on saanut arvoisensa seuraajan!!! EZdrummer on tullut tunnetuksi softana, jolla kuka tahansa voi luoda levylle kelpaavan rumpuraidan biisiin kuin biisiin. Tämän kakkosversion myötä rumpuraitojen luominen on entistäkin helpompaa, ja lisäksi se tarjoaa soundipaletin, josta aikaisemmin on voitu tässä hintaluokassa vain uneksia!


EZdrummer 2 tarjoaa kaksi erillistä soundipankkia (Modern ja Vintage) sekä viisi täydellistä rumpusettiä. Äänityspaikkana on saanut toimia Mark Knopflerin British Grove Studio Lontoossa. Studion maineikas äänitystila tarjoaa huikean ambienssin, joka kuuluu jokaisessa EZdrummer 2:n setissä. Rumpuraitojen luonti on EZdrummer 2:lla helpompaa kuin koskaan. Riittää, että sinulla on jonkinlainen aavistus kompista, jonka biisiisi haluat. Voit naputtaa rytmin EZdrummeriin, ja softa etsii automaattisesti kompit, jotka soveltuvat parhaiten rytmi-ideaasi. Tämän jälkeen voit koostaa rumpuraitasi paloista suoraan EZdrummerin editorissa. Käytettävissäsi on myös runsas valikoima valmiita ehdotuksia biisin rakenteeksi! Uuden power hand -työkalun avulla voit kommunikoida softasi kanssa samaan tapaan kuin puhuisit oikealle rumpalille. Virtuaalikättä liikuttelemalla voit käskeä softaa esim. soittamaan kompin pellin sijasta lattiatomilla. Tai jos komppi kaipaa mielestäsi avoimempaa hihattia, voit saada toiveesi toteutumaan kirjaimellisesti käden käänteessä. Kun rumpuraitasi on valmis, voit antaa sille viimeisen silauksen EZdrummerin huikealla efektivalikoimalla. Sinun ei tarvitse olla miksauksen ammattilainen, sillä softa tarjoaa valmiita efektipresettejä, joilla voit viimeistellä soundin sopimaan mihin tahansa musiikkityyliin. Tämän helpommaksi ei valmiin rumpuraidan luominen enää tule!!!


Kokeile ilmaiseksi/lisää tietoa: http://www.toontrack.com/product/ezdrummer-2/

Huom. tämä on download-tuote. Download-tuotteissa ei ole toimituskuluja, ja ne toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 24h sisällä tilauksesta (maahantuojan varastovarauksella).

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart