Tarjoukset

TOIMITUSKULUT NYT ALLE 150€ TILAUKSIIN VAIN 6€! KOTIJAKELU 0€ YLI 200€ TILAUKSIIN!

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

SOURCEAUDIO SOLEMAN MIDI CONTROLLER

SOURCEAUDIO SOLEMAN MIDI CONTROLLER
SOURCEAUDIO SOLEMAN MIDI CONTROLLER SOURCEAUDIO SOLEMAN MIDI CONTROLLER
Valmistaja: Sourceaudio
Tuotekoodi: SOLEMAN
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 289€ 259€ 259
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Source Audio Soleman MIDI Foot Controller SA165, Erittäin laadukas MIDI-ohjain! Kontrolloi kätevästi mitä tahansa MIDI-liitännällä varustettua laitetta ja ohjaa MIDI-yhteensopivia ohjelmia. 1x MIDI In + 2x MIDI Out, Expressio-liitäntä, 1x USB MIDI Out, LCD-näyttö, Kestävä metallirakenne.

Source Audio Soleman on laadukas, kestävä ja järkevillä, helppokäyttöisillä ominaisuuksilla varustettu MIDI-jalkakytkin. Se tarjoaa neljä jalkakytkintä, joiden avulla voit selata ja kytkeä päälle presettejä, lähettää MIDI-käskyjä, käydä läpi settilistoja, tai kytkeä päälle erilaisia MIDI-makroja ja toimintoja.

Solemanissa on 3 käyttötilaa: Scene Mode on Preset-tila, jossa voit käydä läpi järjestyksessä kaikki Solemanin 128 muistipaikkaa. List Mode-tilassa voit järjestää muistipaikat haluamaasi järjestykseen ja käydä niitä läpi. Solemaniin voidaan tallentaa 64 listaa, joissa kaikissa on 90 ”sceneä". Panel Mode: Voit tallentaa 64 "paneelia", joiden jokaisen sisällä voit ohjelmoida jalkakytkimet ohjaamaan eri toimintoja, esim. Program Change-, Continuous Controller-, Note On/Off-käskyjä. Voit myös asettaa yhden kytkimen tekemään useita toimintoja makroviestien avulla.

Solemanin ohjelmointi on helppoa tietokoneelle asennettavan editorin avulla. Soleman voidaan kytkeä tietokoneeseen USB-liitännällä ja softaeditori toimii Macilla ja PC:llä.

Ominaisuudet:

  • Selkeä LCD-näyttö
  • Neljä jalkakytkintä
  • Kestävä metallirakenne
  • Mitat (LxSxK): 267 x 95 x 70mm
  • Paino: 1 kg

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart