Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA • NOPEA TOIMITUS • 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLI SEABOARD RISE 25 B-STOCK

ROLI SEABOARD RISE 25 B-STOCK
ROLI SEABOARD RISE 25 B-STOCK ROLI SEABOARD RISE 25 B-STOCK
Valmistaja: Roli
Tuotekoodi: YRLSBRISE25
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 849€ 649€ 649
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

***ESITTELYKAPPALE/TEHDASKORJATTU (USB-LIITIN) - TÄYSI TAKUU***

SEABOARD-ohjelmisto laajenee; SISÄLTÄÄ NYT STROBE2:N – LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE 200 UUDEN 5D-SOUNDIN MAAILMAAN!

Kaikki Seaboardit toimitetaan nyt entistäkin laajemman ja tehokkaamman ohjelmistopaketin kera. Jokaisen Seabord RISE ja Seaboard GRAND -soittimen käyttäjän ulottuvilla on STROBE2 – maineikas FXpansionin polyfoninen syntetisoija, jonka hinta erikseen ostettuna olisi 165 euroa.

Joustavat, kosketusherkät "keywave"-koskettimet kauttaaltaan musikaalisella soittopinnalla korvaavat perinteiset, jäykät pianokoskettimet.

Äänen muokkaus tapahtuu intuitiivisesti, kosketusta muuttamalla, ja kosketuspinnan vaste säätyy lennosta kolmella liukusäätimellä.

Perinteisesti kosketinsoittajan mahdollisuus hakea ilmaisuvoimaa koskettimistosta on rajoittunut painalluksen voimakkuuteen, kestoon ja ajoitukseen. Seaboard Rise jatkaa tästä pidemmälle. Erilaiset painallukset, hipaisut, liu'ut ja taivutukset tuovat luvuttomasti uusia muotoja äänilähteen hallintaan.

Seaboard RISE on uusi musikaalinen käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi. Se tarjoaa ennenkokematonta ilmaisuvoimaa suoraan sormenpäistä!

Seaboard RISE'n salaisuus on viisiulotteinen kosketuspinta. Iskut, painallukset, sivuttaiset liu'utukset, nostot ja liu'ut ylös ja alas tuovat kaikki oman lisänsä sointiin. Midi-Bluetooth -ominaisuudella Seaboard RISE on tarvittaessa täysin langaton ja helposti liikuteltavissa, niin livenä kuin studiossa.

EQUATOR on Seaboardin oma, täysiverinen äänimoottori. Se keskustelee saumattomasti Seaboardin moniulotteisen soittopinnan kanssa ja on yhteensopiva työasemasoftien kanssa sekä OS X, että Windows -alustoilla.

NOISE Voit myös ladata NOISE'n, ilmaisen applikaation ja mobiilin äänimoottorin, jonka avulla on vieläkin helpompaa ottaa langaton RISE mukaasi studioon ja keikoille. Toimii sekä iPhonella, että iPadilla (Android-tuki tulossa).

Ammattilaisten arvostama Seaboard RISE -ohjain on saatavissa neljän oktaavin 49 ja kahden oktaavin 25 "keywave"-koskettimen malleina. Ohjaimen mukana tulee mittojen mukaan tehty kuljetuskotelo (25) tai pussi (49).

Seaboard RISE 25

  • 25 "keywave"-kosketinta silikonisella kosketuspinnalla
  • USB-liitäntä, sekä Bluetooth (MIDI)
  • sisäänrakennettu akku (kesto 8h)
  • pedaaliliitäntä (sustain-, ekspressio- tai kytkinpedaalille)
  • alumiinikuori
  • vain 23mm paksu
  • iOS, Mac OS X ja Windows -yhteensopiva

Mukana myös Equator, sekä Bitwig 8-Track -ohjelmistot, suojakotelo, sekä USB-johto.

Lisää tietoa: https://www.roli.com/products/seaboard-rise

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart