Tarjoukset
Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND TD-1KV

ROLAND TD-1KV
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: TD-1KV
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 14 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 629€ 569€ (vain netissä) 569
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Pakettitarjous:
ROLAND TD-1KV
569€
+
PEARL D790
65€
+
SAMSON SR850
39€
+
Tarjoushinta: 659€
Säästä 20,50€!

Lisää ostoskoriin

ERIKOISTARJOUS!

KOKEILTAVISSA MYYMÄLÄSSÄMME!

Rolandin V-Drums-setit ovat maailman suosituimpia sähkörumpuja siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ovat parhaita. V-Drums-perheen tuotteissa yhdistyvät uskomaton soundi, autenttinen soittotuntuma ja kestävyys. Tämä kaikki  jo yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Kompakti TD-1KV ei ole poikkeus. Se tarjoaa luotettavaa V-Drums-laatua tilaa säästäen.

TD-1KV on ihanteellinen kaikille kotona soittaville rumpaleille. Se sisältää laajan kattauksen upeita soundeja kaikenlaisiin musiikkityyleihin. TD-1KV-setissä on harjoittelua helpottavia toimintoja, joiden avulla voit seurata soittotaitosi kehittymistä. TD-1KV:n omistajana et ainoastaan osallistu jännittävälle musiikilliselle matkalle, vaan liityt myös V-Drums-soittajien perheeseen, maailman parhaiden rumpaleiden joukkoon.

 • Suositut V-Drums-soundit ja -soitettavuus edullisesti
 • Nauti useista musiikkityyleistä, 15 valmista rumpusettiä
 • Kalvollisessa PDX-8-virvelissä on luonnollinen soittotuntuma
 • Tärkeitä soitto-ominaisuuksia, kuten symbaalien sammutus ja edistyksellinen hi-hat
 • Kehitä soittotaitoasi Coach-toiminnon, metronomin ja tallentimen avulla
 • Soita laitteessa olevien kappaleiden mukana, tai kytke siihen vaikka puhelimesi ja hyödynnä omaa musiikkikirjastoasi
 • Hiljainen bassorumpu ei häiritse talon muita asukkaita
 • Tilaasäästävä ja tyylikäs rumpusetti, joka sopii melkein mihin tahansa
 • Nopeasti ja helposti soittajan koon mukaan säätyvä tukeva teline
 • Useita erilaisia päivitysmahdollisuuksia, kuten toinen Crash-symbaali (OP-TD1C), bassorumpu (KT-10, KD-9) jne.
 • USB MIDI on kätevä yhteys musiikkiohjelmiin; DT-1 Drum Tutor, V-Drums Friend Jam jne.
 • Helppokäyttöinen

15 valmista ja monipuolista rumpusettiä

Akustinen rumpusetti viritetään usein tiettyyn musiikkityyliin sopivaksi ja silloin se on sidottu ainoastaan yhteen soundiin. Näin ei kuitenkaan ole TD-1KV-setin kanssa. Siinä on valmiina 15 laadukasta rumpusettiä, joiden avulla soitat helposti useita erilaisia musiikkityylejä; rock, blues, jazz, EDM jne. Harjoituksissa voit sujuvasti vaihtaa settiä tunnelmasta toiseen. Kaikki TD-1KV:n jäljittelemät akustiset- ja sähkösetit toimivat ja reagoivat juuri niin kuin pitää. Saat mahtavan valikoiman rumpuja yhdessä kompaktissa setissä.

Herkästi reagoivat rummut ja symbaalit

Osa rumpaleista välttelee edelleen sähkörumpuja ja on huolissaan niiden soitto-ominaisuuksista. Nyt huolet pois, TD-1KV tukee täysin akustisista rummuista tuttuja soittotekniikoita, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi vasta-alkajille. Jokaisessa soundissa on laaja dynamiikka ja luonnollinen ääni. Kalvollinen PDX-8-virveli on autenttinen soittaa ja siinä on erikseen myös kanttilyönti. Toisin kuin muissa edullisissa sähköseteissä TD-1KV:n symbaalit ovat, kuten V-Drums-seteissä on totuttu, todella ilmaisukykyisiä. Symbaaleissa on kaksi soundia ja sammutusominaisuus. Hi-hat toistaa soiton pienetkin nyanssit ja lisää luonnetta soittoosi.

Monipuoliset harjoitustoiminnot ylläpitävät motivaatiota

TD-1KV:ssä on useita mukavia toimintoja, jotka kannustavat oppimaan, olipa kyseessä sitten itsenäinen harjoittelu, opiskelu opettajan avustuksella tai ainoastaan omien taitojen hiominen. Ajattele jos sinullakin olisi oma rumpuopettaja ja bändi. TD-1KV on täynnä toimintoja, jotka kehittävät soittotekniikkaa, lisäävät motivaatiota ja auttavat harjoittelemaan tehokkaammin. Metronomi lisää tiukkuutta soittoosi, Coach-toiminto kehittää ja ylläpitää soittosi nopeutta, kestävyyttä ja tarkkuutta. Voit myös jamitella TD-1KV:ssä olevien kappaleiden mukana, tai yhdistää vaikka puhelimesi laitteen Mix In -liittimeen ja soittaa lempikappaleitasi. Äänitystoiminto mahdollistaa välittömän palautteen soittotaidon kehittymisestä, ja tallentaa/toistaa vaikkapa uuden fillin ja mieleen tulevan kompin.

Harjoittele kuulokkeiden avulla kotona

Perinteiset akustiset rummut ovat erittäin äänekkäitä. Kotona soittaminen on hauskaa, mutta aiheuttaa helposti ongelmia muiden asukkaiden kanssa. sähkörumpujen yhtenä etuna on mahdollisuus äänettömämpään harjoitteluun. TD-1KV-setti onkin todella hiljainen kuulokeliitännän ja rumpujen rakenteen ansiosta. Monet sähkösetitkin ärsyttävät naapureita kun bassaripedaalia tarpeeksi tanakasti polkee. TD-1KV:n uusi nuijaton pedaali on ratkaisu juuri tuohon ongelmaan. Lisävarusteena on myös saatavilla NE-10 melunsyöjä, joka ehkäisee äänen kantautumista alakertaan.

Tilaasäästävä ja soittajan mukaan säädettävä muotoilu

Kookas rumpusetti ei useinkaan tule kysymykseen kotioloissa. Tilaasäästävä TD-1KV on huomattavasti käytännöllisempi vaihtoehto. Sen tyylikäs ja moderni muotoilu mahdollistaa setin sijoittamisen tilaan kuin tilaan. TD-1KV-setin mukavuutta lisää myös se, että sen tanakka teline on helposti säädettävä kaikenkokoisille soittajille. TD-1KV on erinomainen opiskelijoille ja mahtava valinta myös kokeneemmalle soittajalle, joka tarvitsee treenisetin kotiin tai backstagelle.

Lisävarusteet

Soittokokemuksen kasvaessa myös rumpusetin tarvitsee joustaa. TD-1KV kasvaa tarvittaessa mainioiden lisävarusteidensa ansiosta. Voit kasvattaa settiäsi OP-TD1C-symbaalilla tai vaihtaa toisenlaiseen bassariin, kuten KD-9 ja KT-10. Muita lisävarusteita ovat NE-10-melunsyöjä, TDM-3-rumpumatto ja PM-03-monitori.

Yhteys tietokoneeseen USB-väylän avulla

TD-1KV-settiä on tietenkin hauska soittaa sellaisenaan, mutta se on myös mahtava kumppani tietokoneelle. USB MIDI -ominaisuuden avulla TD-1KV keskustelee suoraan  tietokoneohjelmien kanssa. Erillistä sovitinta ei tarvita. Jos tietokoneessasi on sekvensseriohjelma voit tallentaa siihen soittoasi. Rolandin ilmainen V-Drums Friend Jam* taas on täynnä mukanasoitettavia kappaleita. Rumpunuotteja ja tärkeitä harjoituksia sisältävä ohjelma DT-1 Drum Tutor on erinomainen soiton opiskeluun.

Helppokäyttöinen

Sähkörummutko monimutkaisia? Ei pidä paikkaansa. TD-1KV on todella helppokäyttöinen. Sen kaikki toiminnot ja ominaisuudet ovat helposti käsillä ja nähtävissä LED-näytön ja etupaneelin valojen avulla.

*http://www.roland.com/FriendJam/V-Drums/Mukana suomenkielinen käyttöohje!

Rekisteröi tuote Rolandin sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://www.roland.fi/product-registration/ !

Avainsanat: td1kv, td1,
Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart