Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND JUPITER-XM

ROLAND JUPITER-XM
ROLAND JUPITER-XM ROLAND JUPITER-XM
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: JUPITER-XM
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 1 499€1499
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

JUPITER-Xm -syntetisaattori

Jupiter nousee

JUPITER-4:n julkaisemisesta lähtien, vuodesta 1978 nimi JUPITER on merkinnyt Roland-soundin ja soitettavuuden huippua. Uuden JUPITER-X -sarjan avulla klassinen Roland-muotoilu ja tehokas uusi äänimoottori yhdistävät uskollisesti uudelleen etsimäsi instrumentit pitkästä genrejä luoneesta "soundihistoriastamme" - JUPITER-8, JUNO-106, SH-101, XV-5080, JX-8P, modernit RD-pianot, TR-808, TR-909, CR-78… ja aina laajentuen inspiroivimmilla soundeilla.

Koe seuraavan sukupolven arpeggiaattori, I-Arpeggio, joka käyttää tekoälyä ei vain seuraamaan sinua...vaan myös inspiroimaan sinua. I-Arpeggio seuraa soittoasi - nuotteja, rytmejä, ilmauksia - ja luo samanaikaisesti täydentäviä rumpubiittejä, bassolinjoja, sointuja ja arpeggio-likkejä.

JUPITER-X voi kerrostaa jopa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummille. Sen moottori voi käyttää useita aitoja Roland-klassikoita, kuten JX-8P tai JUPITER-8, riittävän polyfonian kanssa, jotta voidaan luoda paksuja kerroksia ja monimutkaisia taustoja. Luo täydellinen basso ja lead SH-101:llä ja JUNO-106:lla, kerrosta rikas RD-piano rehevillä JX-8P-jousilla tai tee "monsteripino" JUPITER-8:lla.

Kaikki JUPITER-X:n yksityiskohdat - tukevasta metallirakenteesta, hienoimmasta kosketintuntumasta, ammattimaisesta I/O:sta sisäänrakennettuihin monitorikaiuttimiin - antavat sinulle tunteen saavuttaa ja koskettaa ääntä, muotoilemalla sen löytääksesi juuri oikeat asetukset sillä hetkellä.

Itsenäinen, helposti liikutettava ideakone.

JUPITER-Xm saattaa muuttaa ajatuksiasi siitä, mitä syntikka voi olla. Siinä on soundien universumi, joka laajenee jatkuvasti. Se osaa jammailla kanssasi, inspiroida Sinua ja tallentaa ideasi. Se liikkuu käytännöllisesti minne tahansa eikä se tarvitse kaapeleita tai piuhoja toimiakseen - ei edes virtaa varten. JUPITER-Xm on kokonainen elektroninen tuotanto- ja esiintymisympäristö, jonka saat kainaloosi. On Sinusta kiinni, minne sen viet.

Analogiklassikoista vintage digitaaliin. Ja niiden tuolle puolen.

JUPITER-Xm:ssä on uusin ääniyksikkömme, joka pystyy muuntautumaan legendaarisiksi syntikoiksi pitkän tyylilajeja muokanneen soundihistoriamme ajalta. Se on niin joustava, että se pystyy tuottamaan haluttuja analogiklassikoita kuten JUPITER-8, JUNO-106 ja SH-101 sekä digitaalisia laitteita kuten vintage XV-5080 ja modernit RD-pianot. Mukana on myös useita elektronisen ja dance-musiikin perustana olleita Roland-rumpukoneita kuten TR-808, TR-909, CR-78 ja muita. Se on kuin studio täynnä vintage-laitteita ja moderneja ominaisuuksia. Syvällä syntikka-ääniyksiköllä pääset tutkimaan kartoittamatonta äänimaisemaa.

Älykäs. Inspiroiva.

Tarvitsetko jotain upeaa, nopeasti? Jupiter-Xm:n I-Arpeggio on uuden sukupolven arpeggiaattori, jossa käytetään keinoälyä, ei vain säestämään vaan inspiroimaan Sinua. I-Arpeggio lukee soittoasi - sävelet, rytmit, fraasit - ja luo sopivia rumpukomppeja, bassolinjoja, sointuja ja arpeggioita. Se toimii jokaisella JUPITER-X:n viidellä osalla samanaikaisesti - generoituja patterneja voidaan muokata ja niitä voidaan lähettää audio-ohjelmaasi. Nämä eivät ole jonkun muun ohjelmoimia valmiita taustoja - ne ovat älykkäästi luotuja biittejä ja fraaseja, jotka tuovat energiaa live-esiintymisiin ja antavat ideoita uusiin sävellyksiin.

Löydä oikeat asennot.

Informatiivisen näytön lisäksi JUPITER-X:ssä on valikoima suurikokoisia, mukavia potikoita, liukuja ja näppäimiä. Ne tuntuvat tukevilta ja tarkoilta uskomattoman pehmeisiin sweepeihin ja hienovaraisiin muutoksiin. Ja erillisen efektiosan ja nopeiden syntikka-layereiden vaihtojen ansiosta saat minkä tahansa soundin osan saman tien haltuun. Tämän kaltainen luonnollinen, käsin tehty ohjaus tuottaa tunteen, että voit kurottaa kohti saundia ja koskettaa sitä, muokata sitä ja löytää juuri oikeat asetukset juuri tähän hetkeen.

Polyfonian voima.

JUPITER-Xm:llä voidaan kerrostaa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummuille. Sen ääniyksikkö pystyy tuottamaan useita autenttisia Roland-klassikoita kuten JX-8P tai JUPITER-8 ja siinä riittää polyfoniaa paksuihin layereihin sekä monipuolisiin säestysosiin. Tee täydellinen split-soundi, jossa on SH-101 basso ja JUNO-106 soolosoundi, kerrosta rikas RD-piano täyteläisten JX-8P -jousien kanssa tai rakenna monsteri-soundi useasta JUPITER-8:sta.

Polyfonian voima.

JUPITER-Xm:llä voidaan kerrostaa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummuille. Sen ääniyksikkö pystyy tuottamaan useita autenttisia Roland-klassikoita kuten JX-8P tai JUPITER-8 ja siinä riittää polyfoniaa paksuihin layereihin sekä monipuolisiin säestysosiin. Tee täydellinen split-soundi, jossa on SH-101 basso ja JUNO-106 soolosoundi, kerrosta rikas RD-piano täyteläisten JX-8P -jousien kanssa tai rakenna monsteri-soundi useasta JUPITER-8:sta.

Langattomuuden vapaus.

Jupiter-Xm:n kanssa sinulla on vapaus luoda, esittää ja tuottaa musiikkia ilman kaapeleita tai lisälaitteita. Se toimii useita tunteja paristoilla ja siinä on tehokkaat, koko huoneen täyttävät kaiuttimet, jotka myös toistavat audiota Bluetoothin kautta. Jupiter-Xm jopa kontrolloi Bluetooth MIDI:llä softasyntikoita tietokoneella ja iPadilla. Voit jammailla taustojen kanssa, tehdä uusia raitoja ja miksata sisäisiä syntikkasoundeja softasyntikoiden kanssa – Voit tehdä kaiken tuon kytkemättä ikinä yhtään kaapelia.

Juuri oikean kokoinen.

JUPITER-Xm:ää on saatavana kahden kokoisena, tyylisi ja luovan mielenlaatusi mukaan. Valitse 61 koskettimen malli ja sen laaja ohjauspinta sekä erinomainen täysikokoinen koskettimisto tai minne tahansa liikkuva JUPITER-Xm, jossa on kompakti koskettimisto sekä mahdollisuus paristokäyttöön.

Niin kannettava. Niin soitettava.

Liian usein joudut uhraamaan soitettavuutta ja ilmaisuvoimaa, kun haluat helposti liikuteltavan soittimen. JUPITER-Xm saavuttaa juuri oikean tasapainon 37 koskettimen virtaviivaisella koskettimistolla, joka määrittää uudelleen termin "kompakti koskettimisto". Pienen ei tarvitse merkitä halpaa ja JUPITER-Xm:n tapauksessa saat tukevat, soittoon vastaavat koskettimet ja kolme täyttä oktaavia yleensä paljon vähempään pystyvässä paketissa.

Alati laajentuva.

JUPITER-Xm on osa laajennettavaa alustaa, joten sitä voidaan päivittää tuoreella uudella sisällöllä sitä mukaa, kun sellaista on saatavilla.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/jupiter-xm/

Rekisteröi tuote Rolandin sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://www.roland.fi/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart