Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND JUPITER-XM

ROLAND JUPITER-XM
ROLAND JUPITER-XM ROLAND JUPITER-XM
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: JUPITER-XM
Saatavuus: Ennakkotilaus
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 1 499€1499
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

JUPITER-Xm -syntetisaattori

JUPITER-4:n julkaisemisesta lähtien, vuodesta 1978 nimi JUPITER on merkinnyt Roland-soundin ja soitettavuuden huippua. Uuden JUPITER-X -sarjan avulla klassinen Roland-muotoilu ja tehokas uusi äänimoottori yhdistävät uskollisesti uudelleen etsimäsi instrumentit pitkästä genrejä luoneesta "soundihistoriastamme" - JUPITER-8, JUNO-106, SH-101, XV-5080, JX-8P, modernit RD-pianot, TR-808, TR-909, CR-78… ja aina laajentuen inspiroivimmilla soundeilla.

Koe seuraavan sukupolven arpeggiaattori, I-Arpeggio, joka käyttää tekoälyä ei vain seuraamaan sinua...vaan myös inspiroimaan sinua. I-Arpeggio seuraa soittoasi - nuotteja, rytmejä, ilmauksia - ja luo samanaikaisesti täydentäviä rumpubiittejä, bassolinjoja, sointuja ja arpeggio-likkejä.

JUPITER-X voi kerrostaa jopa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummille. Sen moottori voi käyttää useita aitoja Roland-klassikoita, kuten JX-8P tai JUPITER-8, riittävän polyfonian kanssa, jotta voidaan luoda paksuja kerroksia ja monimutkaisia taustoja. Luo täydellinen basso ja lead SH-101:llä ja JUNO-106:lla, kerrosta rikas RD-piano rehevillä JX-8P-jousilla tai tee "monsteripino" JUPITER-8:lla.

Kaikki JUPITER-X:n yksityiskohdat - tukevasta metallirakenteesta, hienoimmasta kosketintuntumasta, ammattimaisesta I/O:sta sisäänrakennettuihin monitorikaiuttimiin - antavat sinulle tunteen saavuttaa ja koskettaa ääntä, muotoilemalla sen löytääksesi juuri oikeat asetukset sillä hetkellä.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/jupiter-xm/

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart