Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND JUPITER-X

ROLAND JUPITER-X
ROLAND JUPITER-X ROLAND JUPITER-X ROLAND JUPITER-X
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: JUPITER-X
Saatavuus: Kysy saatavuus
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 2 555€2555
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

JUPITER NOUSEE

Vuonna 1978 julkaistusta JUPITER-4:stä lähtien nimi JUPITER on merkinnyt Rolandin soundin ja soitettavuuden huippua. JUPITER-nimellä varustetut Roland-syntikat pitävät sisällään edistyneimpiä ääniteknologioitamme, ne ovat erittäin soitettavia ja ne on rakennettu ensiluokkaisista materiaaleista.

JUPITER-X:ssä Rolandin klassinen muotoilu sekä ensiluokkainen laatu yhdistyvät tehokkaaseen uuteen syntikka-ääniosaan. Se luo haluttuja instrumentteja pitkän tyylilajeja muokanneen historiamme ajalta tarkasti uudelleen. Useiden layereiden, runsaan polyfonian ja laajan ohjainvalikoiman ansiosta saat rakennettua valtavia, avaria soundeja, joissa on yhtä paljon kimallusta kuin lämpöä ja potkua.

Ikoninen syntikka, legendaarinen soundi ja muotoilu

61 koskettimen JUPITER-X on Rolandin äänenlaadun ja suunnittelun huipentuma. Sen kokonaan metallisessa rakenteessa käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja ja kokonaan uusi, aftertouchilla varustettu koskettimisto on paras koskaan tekemämme. Tuttu layout sekä suuri valikoima ohjaimia takaavat, että saat helposti muokattua soundejasi, olitpa säveltämässä studiossa tai esiintymässä lavalla.

Analogiklassikoista vintage digitaaliin. Ja niiden tuolle puolen.

JUPITER-X:ssä on uusin ääniyksikkömme, joka pystyy muuntautumaan legendaarisiksi syntikoiksi pitkän tyylilajeja muokanneen soundihistoriamme ajalta. Se on niin joustava, että se pystyy tuottamaan haluttuja analogiklassikoita kuten JUPITER-8, JUNO-106 ja SH-101 sekä digitaalisia laitteita kuten vintage XV-5080 ja modernit RD-pianot. Mukana on myös useita elektronisen ja dance-musiikin perustana olleita Roland-rumpukoneita kuten TR-808, TR-909, CR-78 ja muita. Se on kuin studio täynnä vintage-laitteita ja moderneja ominaisuuksia. Syvällä syntikka-ääniyksiköllä pääset tutkimaan kartoittamatonta äänimaisemaa.

Älykäs. Inspiroiva.

Tarvitsetko jotain upeaa, nopeasti? Jupiter-X:n I-Arpeggio on uuden sukupolven arpeggiaattori, jossa käytetään keinoälyä, ei vain säestämään vaan inspiroimaan Sinua. I-Arpeggio lukee soittoasi - sävelet, rytmit, fraasit - ja luo sopivia rumpukomppeja, bassolinjoja, sointuja ja arpeggioita. Se toimii jokaisella JUPITER-X:n viidellä osalla samanaikaisesti - generoituja patterneja voidaan muokata ja niitä voidaan lähettää audio-ohjelmaasi. Nämä eivät ole jonkun muun ohjelmoimia valmiita taustoja - ne ovat älykkäästi luotuja biittejä ja fraaseja, jotka tuovat energiaa live-esiintymisiin ja antavat ideoita uusiin sävellyksiin.

Löydä oikeat asennot.

Informatiivisen näytön lisäksi JUPITER-X:ssä on valikoima suurikokoisia, mukavia potikoita, liukuja ja näppäimiä. Ne tuntuvat tukevilta ja tarkoilta uskomattoman pehmeisiin sweepeihin ja hienovaraisiin muutoksiin. Ja erillisen efektiosan ja nopeiden syntikka-layereiden vaihtojen ansiosta saat minkä tahansa soundin osan saman tien haltuun. Tämän kaltainen luonnollinen, käsin tehty ohjaus tuottaa tunteen, että voit kurottaa kohti saundia ja koskettaa sitä, muokata sitä ja löytää juuri oikeat asetukset juuri tähän hetkeen.

Polyfonian voima.

JUPITER-X:llä voidaan kerrostaa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummuille. Sen ääniyksikkö pystyy tuottamaan useita autenttisia Roland-klassikoita kuten JX-8P tai JUPITER-8 ja siinä riittää polyfoniaa paksuihin layereihin sekä monipuolisiin säestysosiin. Tee täydellinen split-soundi, jossa on SH-101 basso ja JUNO-106 soolosoundi, kerrosta rikas RD-piano täyteläisten JX-8P -jousien kanssa tai rakenna monsteri-soundi useasta JUPITER-8:sta.

Rakennettu kestämään. Tehty soitettavaksi.

JUPITER-X on yhtä kotonaan niin koti- tai ammattistudiossa kuin keikkasetissäkin. Kestävä metalli ja ensiluokkaiset komponentit tarkoittavat, että tämä soitin kestää keikkaelämän kolhut ja tuntuu aina tukevalta ja tarkalta. Korkealuokkaiset balansoidut liitännät, lukuisat ohjaimet ja useat pedaalitulot takaavat, että JUPITER-X on valmis mihin tahansa tilanteeseen.

Alati laajentuva.

JUPITER-X on osa laajennettavaa alustaa, joten sitä voidaan päivittää tuoreella uudella sisällöllä sitä mukaa, kun sellaista on saatavilla.

Specifications:

 • Keyboard: 37 Keys (compact type with velocity)
 • Sound Generator: ZEN-Core
 • Parts: 5 parts (Play part: 4, Rhythm part: 1)
 • Tones: Preset tone: over 4,000/User tone: 256/Drum Kit: over 90
 • Scene: 256
 • Effects: Multi-Effects: 90 types/Part EQ/Overdrive/Reverb: 7 types/Chorus: 4 types/Delay: 5 types/Mic NS, Comp/Master EQ, Comp
 • Arpeggiator: I-ARPEGGIO (Multi parts arpeggator with playing detection)
 • Arpeggio Parts: 5 parts
 • Controllers: Pitch Bend Wheel, Modulation Wheel, Assignable Slider x 2, Assignable Switch x 3
 • Bluetooth: Ver 4.2
 • Profile Support: A2DP(Audio), GATT(MIDI over Bluetooth Low Energy)
 • Codec: SBC (Support to the content protection of the SCMS-T method)
 • Display: Graphic LCD 128 x 64 dots
 • Speaker Amplifier Power Output: 4 W x 2
 • Speakers: Full range (3.5 x 8 cm) x 2, Tweeter 2 cm x 2
 • Connectors: HEADPHONES jack: Stereo miniature phone type (front), Stereo 1/4-inch phone type (rear), MAIN OUT jacks (L/MONO, R): 1/4-inch phone type, MAIN OUT jacks (L, R): XLR type, MIC INPUT jack: 1/4 inch phone type/XLR type, AUX INPUT jack: Stereo miniature phone type, HOLD PEDAL jack, CONTROL PEDAL jack, MIDI connectors (IN, OUT), USB COMPUTER port (AUDIO/MIDI), USB MEMORY port, DC IN jack
 • External Memory: USB Flash drive (sold separately)
 • Power Supply: DC 12 V: AC adaptor or rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) (sold separately) x 8
 • Current Draw: 1,500 mA
 • Dimensions: 576 (W) x 308 (D) x 93 (H) mm
 • Weight: 4.4 kg (excluding AC adaptor, Batteries)
 • Accessories: Owner's manual, Leaflet "USING THE UNIT SAFELY", AC adaptor (PSB-5U) Power cord
 • Options (sold separately): Pedal Switch: DP series, Expression Pedal: EV-5, USB Flash drive (*)

* Use a commercially available USB flash drive. However, we cannot guarantee that all commercially available USB flash drives will work.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/jupiter-x/features/

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart