Tarjoukset

TOIMITUSKULUT NYT ALLE 150€ TILAUKSIIN VAIN 6€! KOTIJAKELU 0€ YLI 200€ TILAUKSIIN!

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND JUNO-DS76

ROLAND JUNO-DS76
ROLAND JUNO-DS76
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: JUNO-DS76
Saatavuus: Kysy saatavuus
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 777€777
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

JUNO-DS76 Syntikka

Kevyt 76 koskettimen keikkasyntikka, jossa mahtavat soundit sekä intuitiivinen operointi. Bändeille, jotka haluavat laajentaa musikaalista ilmaisuaan.

Ilmaise itseäsi laadukkailla soundeilla sekä pidemmällä koskettimistolla

Jotta saat laajennettua musikaalisia rajojasi lavalla, tarvitset oikean instrumentin JUNO-DS76:ssa on valtava valikoima soittovalmiita pro-tason soundeja mihin tahansa genreen, siinä on myös ilmeikäs 76 koskettimen koskettimisto, jolla saat maksimoitua soittosi. Pidempi koskettimisto antaa mahdollisuuden käyttää split-ohjelmia kuten urku- tai syntikkasoundi oikealla kädellä ja bassosoundi vasemmalla Koskettimet ovat myös hieman pidempiä kuin perinteisessä syntikkakoskettimistossa, näin soittotuntuma on parempi ja tasaisempi, soititpa mistä tahansa koskettimelta.

Ole tilanteen herra lavalla, studiossa tai kadulla

Kun bändisi on valmis maailman valloitukseen, ei ole mitään kömpelöä syntikkaa pahempaa, jota on vaikea saada liikahtamaan kotoa. Lavalta studioon ja takaisin, virtaviivainen JUNO-DS76 on valmis menemään sinne minne sinäkin. Kompaktin, kevytakenteisen muotoilunsa ja nopean kasaamisen ansiosta, tämä syntikka ei ole moksiskaan kiireisistä aikatauluista. Voit singahtaa viime hetken treeneistä tärkeälle keikalle ja sitten toiselle puolelle kaupunkia myöhäiseen äänitysessioon. Klubit, pubit ja jopa katukeikat ovat täysin mahdollisia paristokäyttöisyyden ansiosta. Nopealiikkeisellä alalla JUNO-DS76 pitää Sinut muita edellä.

Löydä oikea soundi heti pro-soundien valikoimasta

On turhauttavaa, kun bändi ottaa uuden biisin työn alle etkä löydä oikeaa soundia soittimestasi. JUNO-DS76:ssa on ammattisoundit, joista löytyy sopivat soundit genreen kuin genreen. Valitse suosikkisi yhdeksästä kategoriasta, tarjolla on yli 1000 soundia, joista löytyy akustiset ja sähköpianot, urut ja syntikat. Valikoima on tarpeeksi laaja kattaakseen kaikki musiikki- tai soittotyylit. Mikä parasta, edellisen sukupolven JUNO-Di -syntikan patchit ovat täysin yhteensopivia. Riittää, kun ajattelet soundia ja tiedät, että se löytyy JUNO-DS76:sta.

Luo oma soundisi intuitiivisilla säätimilllä

Jotkut syntikat pakottavat Sinut pitäytymään tehtaansoundeissa, joka saa musiikkisi kuulostamaan joltisenkin geneeriseltä. Mutta JUNO-DS76 on avoin, saat tuotua oman ainutlaatuisen visiosi esille. Tämä soitin on suunniteltu siten, että saat pro-soundit esiin sekunneissa. Mutta vaikka tämä olisi ensimmäinen syntikkasi, on säädettäviin parametreihin syventyminen ja oman soinnin kehittäminen yksinkertaista. Performance-tilassa saat rakennettua monipuolisia soundeja; vaikkapa jouset yhdessä akustisen pianon kanssa tai urut oikealle ja basso vasemmalle kädelle. Tee ja säädä patcheja nopeasti, muokkaa soundeja säätimillä kappaleen aikana. Saat myös kytkettyä ohjauspedaaleita takapaneeliin ja nostettua soittosi ilmeikkyyden uusille tasoille.

Pidä musiikkisi tuoreena ilmaisilla, ladattavilla uusilla soundeilla

Kun bändisi sointi muuttuu ja Sinä soittajana kehityt, on tärkeää, että myös soittimesi pysyy tahdissa mukana. JUNO-DS76:n omat soundit ja muokkausmahdollisuudet ovat vasta alkua - tämä moderni soitin tukee myös sisäisten aaltomuotojen laajennusta USB:n kautta, näin saat verkon parhaat syntikkasoundit soittoosi mukaan. Aloitus on helppoas, monipuolinen EXP-06 Studio Collection on valmiiksi ladattu wave-laajennuspaikkaan. Valitse seuraavaksi suosikkisi yli 1000:sta EXP-patchista, jotka on saatavilla ilmaisina latauksina Rolandin Axial-verkkosivulta. Sieltä löytyy huippuluokan akustisia pianosoundeja, maaiilmanmusiikin instrumentteja, studiostandardeja, perkussioita ja looppeja. Voit myös ladata oman soundikirjastosi WAV-tiedostoja ja soittaa niitä koskettimilla. Ilmaista JUNO-DS Librarian-ohjelmaa käyttämällä saat helposti hallinnoitua kasvavaa soundivalikoimaasi suoraan tietokoneeltasi.

Nauti soolojameista realististen rumpu-, kitara- ja bassosoundien säestyksellä

Vaikka bändikaverisi olisivatkin poissa, voit silti terävöittää taitojasi jammaamalla. JUNO-DS766:n kahdeksaa fraasipadia käyttämällä saat lisättyåä komppeja soittosi taustalle tai voit kopioida MP3/WAV-audiota USB-muistille ja soittaa koko bändin kanssa. Kun keikat tarvitsevat lisää dynamiikkaa, voit käyttää fraasipadeja live samplerina. Lataa niihin mitä tahansa äänitehosteista looppeihin ja liipaise niitä sitten keikkalla nopealla napautuksella.

Kahdeksanraitainen pattern-sekvensseri vie Sinut kipinästä valmiiseen kappaleeseen

Kun inspiroidut kirjoittamaan uusia kappaleita, idea pitää saada talteen nopeasti ja monimutkaiset kamat sammuttavat innon todella nopeasti. Helppokäyttöinen JUNO-DS76 on laulunkirjoittajan paras ystävä - kun Sinulla on idea kappaleeseen tai biitti, voit helposti saada sen talteen ja kehitettyä sitä soittimen sekvensserillä. Intuitiivinen, jatkuvasti soiva sekvensseri ei häiritse luovaa flowtasi, saat rakennettua täysiä sovituksia useilla soittimilla tuossa tuokiossa. Se on mahtava työkalu myös keikoille, saat parannettua sointia valmistelluilla taustoilla ja hetkessä tapahtuvalla looppaamisella.

Erotu joukosta ainutlaatuisilla lauluefekteillä

Jos olet sooloesiintyjä tai laulaja/lauluntekijä, arvostat JUNO-DS76:n mikkituloa, saat erinomaisia laulusoundeja ilman ylimääräisiä laitteita. Käytössäsi on oma laulukaiku sekä Auto Pitch, jolla saat tehtyä ”pykäläisiä” modernin musiikin laulutehoja. Oma vocoder on myös inspiroiva, voit laulaa mikkiin ja kontrolloida soundia ja virettä koskettimistolla soitetuilla soundeilla.

Kaikki, mitä tarvitset audio-ohjelmaa ja musiikintekoa varten

Modernina muusikkona teet suurimman osan äänityksistäsi audio-ohjelmalla. JUNO-DS76:ssa on kaikki, mitä tarvitset tietokoneen ja ja ohjelman kanssa yhteenliittymiseen, et tarvitse muuta. Integroitu USB interface antaa vankan perustan mobiiliin tai studiossa tapahtuvaan äänittämiseen, saat äänitettyä niin MIDI:ä kuin audiota, myös soittimen mikkitulosta. Käytössäsi on myös erityinen DAW Control-tila, jossa voit ohjata ohjelmaasi syntikan paneelista. JUNO-DS76 tekee kappaleiden valmiiksi saamisen ja julkaisukuntoon saattamisen todella helpoksi.

 • 76 koskettimen dynaaminen syntikkakoskettimisto
 • Kompakti ja kevyt (6.9 kg), helppoa liikuteltavuutta ja vaivatonta kasausta
 • Keikkavalmis instrumentti, pro-soundit, monipuoliset keikkaominaisuudet, paristokäyttöisyys sekä intuitiivinen navigointi
 • Välitön pääsy tärkeisiin pro-tason soundeihin keikoille, ml. akustiset ja sähköpianot, urut, syntikat sekä muut keikkasuosikit
 • Wave-laajennuspaikka, johon voit ladata uusia aaltomuotoja sekä patcheja, niitä on saatavana ilmaiseksi Roland Axial-verkkosivulta
 • Sample import, jonka ansiosta voit soittaa omia WAV-tiedostoja koskettimilta
 • Multi-sample import -tuki monimuotoisiin, ilmeikkäisiin soundeihin
 • JUNO-DS Tone Manager ja kirjasto-ohjelma soittimen soundien muokkaamiseen ja organisointiin tietokoneella
 • Helppo soundien muokkaus soittimen säätimillä ja liu’uilla
 • Kahdeksan fraasipadia USB-muistille tallennettujen samplejen ja audiokappaleiden liipaisuun
 • Mikkitulo sekä oma kaiku, vocoder ja Auto Pitch-efekti vaikuttaviin laulusuorituksiin
 • Intuitiivinen kahdeksanraitainen pattern-sekvensseri, non stop-äänitys nopeisiin ideointeihin
 • USB audio/MIDI ja DAW Control -tila

Suomenkielinen käyttöohje saatavilla Rolandin sivuilta: https://www.roland.fi/

Rekisteröi tuote Rolandin sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://www.roland.fi/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart