Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND JU-06A BOUTIQUE

ROLAND JU-06A BOUTIQUE
ROLAND JU-06A BOUTIQUE ROLAND JU-06A BOUTIQUE ROLAND JU-06A BOUTIQUE ROLAND JU-06A BOUTIQUE
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: JU-06A
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 14 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 399€399
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Kaikki se, mitä rakastat vintage-JUNO:issa—Yhdessä syntikassa

Monelle Rolandin JUNO-vintagesyntikat määrittävät 80-luvun soundin. Useat kosketinsoittajat joko haluavat näitä käytettyinä yhä suositumpia soittimia tai katuvat syvästi myytyään aikanaan sellaisen. JU-06:ssa on sekä JUNO-60:n että JUNO-106:n soundi, ulkonäkö ja ominaisuudet yhdessä luotettavassa, modernissa instrumentissa, jonka voit viedä mihin vain.

JUNO, minne menitkin

Vaikka JU-06A on kompakti, on sitä silti mukava käyttää pitkissä studiosessioissa ja livenä. Se toimii paristoilla ja siinä on kätevä sisäänrakennettu kaiutin, näin JUNO liikkuu sinne, minne sinäkin. Tuhdit metalliset paneelit sekä pehmeästi metallisissa urissa liikkuvat liukusäätimet tuntuvat hyvältä ja kestävät keikkaelämän koetuksia (vaikka se olisikin vain päivittäinen matka töihin tai kouluun). Ja se näyttää juuri siltä, miltä pitääkin, autenttinen vintage-muotoilu on tuttua ja toimivaa.

Kaksi klassista JUNOa yhdessä.

JU-06A:ssa on JUNO-60:n ja JUNO-106:n parhaat ominaisuudet yhdessä syntikassa. Siinä on 106:n ylipäästösuodin, 60:n envelopella ohjattava pulssinleveyden modulointi sekä kummankin ainutlaatuinen filtteri suoraan paneelista vaihdettavana. Soundia ei erota vintage-versioista, ei edes soundia säätäessä tai äärimmäisiä asetuksia käytettäessä. Eikä yksikään vintage-JUNO olisi täydellinen ilman sen legendaarisen choruksen liikkuvaa soundia. Soundi on uskollisesti uudelleen luotu, aina sympaattista (ja säädettävää, onneksi) kohinaa myöten.

Arpeggio, chord memory ja step-sekvensseri.

Vaikka saatat pitää enemmän JUNO-106:n filtteristä, saatat kaivata JUNO-60:n arpeggio-toimintaa. JU-06A:ssa on molemmat - ja saat vielä chord memoryn ja sekvensserin kaupan päälle. Chord memorya käyttävien sekvenssien rakentamisesta seuraa niin paksuja polyfonisia fraaseja, ettei niillä pitäisi olla mitään asiaa kuulua soittimesta, joka mahtuu reppuusi.

MIDI, USB ja tulo ulkoiselle kellolle.

USB audion/MIDI:n sekä täysikokoisten MIDI-liittimien ansiosta voit käyttää lähes mitä tahansa laitetta ja tahdistua niihin. Laitteessa on myös tulo ulkoiselle kellolle, näin saat luettua synkkaa vanhemmista analogisista instrumenteista tai moderneista Eurorack-järjestelmistä. Se ei ole pelkästään kätevää, vaan ulkoisen kellon käyttö sekvensserin ohjaamiseen voi johtaa odottamattomiin fraaseihin, rytmisiin variaatioihin sekä muihin onnekkaisiin vahinkoihin.

Lisää koskettimisto tai muuta.

Kompaktin kokonsa ansiosta JU-06A sopii käytännössä minne tahansa ja sitä on helppo ohjata master-koskettimistolta tai audiotyöasemalta. Lisäämällä DK-01 Boutique Dockin saat soittimen näyttämään paremmalta ja kolme eri paneeliasentoa. K-25m Keyboard Unitilla puolestaan saat täysin itsenäisen, helposti liikkuvan instrumentin, joka on täysin vapaa piuhoista ja muista hidasteista.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/ju-06a/

Rekisteröi tuote Rolandin sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://www.roland.fi/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart