Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ROLAND A-88MK2

ROLAND A-88MK2
ROLAND A-88MK2 ROLAND A-88MK2 ROLAND A-88MK2
Valmistaja: Roland
Tuotekoodi: A-88MK2
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 1 019€ 969€ 969
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Soita. Ohjaa. Nauti.
 

Laadukkaiden MIDI-ohjaintemme uusin, Roland A-88MKII, on erittäin soitettava, luovia työkaluja sisällään pitävä koskettimisto tämän päivän muusikoille ja tuottajille. Kiitetty vasarakoskettimistomme sekä kestämään rakennettu laatu yhdistettynä USB-C -liitettävyyden, RGB-valaistujen ohjaimien sekä MIDI 2.0:n (tulossa) kaltaisiin moderneihin ominaisuuksiin tekevät tästä ohjaimesta luokkansa parhaan.

Kontrolleri, joka toimii kuin instrumentti

Kun puhutaan MIDI-ohjaimista, soitettavuus vaikuttaa usein toissijaiselta A-88MKII:ssa palkittu koskettimiston soittotuntuma, jota monet ammattisoittajat käyttävät lavoilla ympäri maailman, on nyt käytössäsi studiossasi. Sen tukeva, puinen rakenne takaa vankan soittotuntuman, jonka tunnet sormiesi alla Voit helposti muuttaa herkkyyttä ja vastetta vastaamaan omaa soittotyyliäsi

Monipuolista ilmaisua

A-88MKII:ssa on kolme käyttäjän määritettävää zonea, voit näin kerrostaa ja jakaa koskettimistolle eri soundeja tai instrumentteja. Erikoismallinen pitch/mod-kahva sekä valikoima RGB-valaistuja säätimiä ja padeja ovat ilmaisuvoimainen tapa kontrolloida omaa soundiasi. Liitäntä sustain-pedaalille sekä kaksi vapaasti asetettavaa pedaalituloa antavat myös jaloillesi tehtävää.

Luovaa kontrollia

Tämän päivän musikaaliset tyylit vaativat erityisiä tuotantotekniikoita. Kaikissa softasyntikoissa ja moduleissa ei välttämättä ole haluamiasi työkaluja. A-88MKII laajentaa luovaa arsenaaliasi kolmella konfiguroitavalla zonella, monipuolisella arpeggiaattorilla, chord memory-toiminnolla sekä monikäyttöisillä padeilla, joilla voidaan liipaista käskyjä ja tapahtumia sekä saada lisää energiaa reaaliaikaiseen soittoon.

MIDI 2.0 ja USB-C

A-88MKII käyttää uusimpia teknologioita, näin vuosien universaali yhteensopivuus ja käyttömukavuus on taattu. Class compliant USB-C -väylästä saadaan virtaa ja vain yhden kaapelin kytkentä on mahdollinen MacOS:ssä ja Windowsissa, myös yhteensopiva iOS:n kanssa. A-88MKII on myös valmis hyödyntämään MIDI 2.0:n laajempia mahdollisuuksia.

*Kun kytket A-88MK2:n iOS-laitteisiin Lightning-kaapelilla, tarvitset Applen iPad Camera Connection Kitin. A-88MKII tulee myös kytkeä tällöin ulkoiseen virtalähteeseen.

Omat säädöt. Nopeat vaihdot.

Kustomoi A-88MKII MacOS- ja Windows-sovelluksella. Näet kaikki layerit ja kontrolleriasetukset yhdellä vilkaisulla ja saat asetettua komentoja padeille sekä väritettyä ne halutuiksi. Saat tehtyä custom-asetuksia halutuille softasyntikoille tai ulkoiselle raudalle sekä otettua asetuksia käyttöön kätevällä Snap Shot-toiminnolla.

Kun vähemmän on enemmän.

Tila on tämän päivän studiossa aina kortilla. A-88MKII on suunniteltu niin pienikokoiseksi kuin mahdollista, silti Rolandin soittimista tuttu miellyttävä ja dynaaminen soitettavuus säilyttäen. Pinnat ovat sileitä ja kulmat selkeitä, näin ohjain istuu siististi muiden laitteiden joukossa tai integroituna studiopöytään.

Ominaisuudet:

  • Vertaansa vailla olevaa soitettavuutta Rolandin omalla PHA-4 -koskettimistolla
  • Puusta ja ensiluokkaisista materiaaleista kestämään rakennettu - tuloksena vuosien luotettava käyttö
  • Kahdeksan RGB-valaistua säädintä, kahdeksan RGB-valaistua padia ja kolme pedaalituloa
  • Kolme muokattavaa zonea, oma arpeggiaattori ja chord memory
  • Ohut muoto ja pieni syvyys - toimiva yhdistelmä nykypäivän studio-olosuhteisiin
  • Monipuolista muokattavuutta ja nopeat vaihdot eri asetuksiin ohjaussovelluksella
  • USB-C -liitettävyys ja virta väylästä (mukana USB C - C ja C - A -kaapelit)
  • MIDI 2.0 -valmius

Rekisteröi tuote Rolandin sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://www.roland.fi/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart