Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

OKKO MOTÖRBASS

OKKO MOTÖRBASS
OKKO MOTÖRBASS
Valmistaja: OKKO
Tuotekoodi: MOTORBASS
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 189€189
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

OKKO Motörbass -bassosärö

Yhden viimeisimmän todellisen rock'n'roll -ikonin (jos ei viimeisen) muistoksi, OKKO esittelee MOTÖRBASS-pedaalin. Kaikki tuntevat Lemmyn soundin - ultra-voimakas, muriseva, säröinen, hieman fuzzmainen, mutta paljon terävyyttä voimasointujen paiskomiseen.

Olisi epäilyttävää väittää, että voit saada saman soundin 9 voltin virtalähteellä toimivasta boksista, kuin ikonisesta Marshall Super Bass -pinoista...mutta teimme paljon töitä, jotta onnistuisimme siinä, ja olemme melko tyytyväisiä lopputulokseen.

Kun yrität luoda uudelleen Lemmy-soundin säröpedaaleilla, voit joutua helposti ongelmiin. Bassosäröt eivät useinkaan ole niin aggressiivisia ja leikkaavia, tai ne voivat kuulostaa ”mutaisilta” soitettaessa sointuja. Kitarasäröt leikkaavat tavallisesti liikaa alapäätä ja ovat usein liian ”kuumia”. MOTÖRBASS toimii 24 voltin sisäisellä jännitteellä*. Tarkalla suodatuksella tämä massiivinen headroom takaa raa'an mutta tiukan särön läpi otelaudan.

Pedaalin säädöt ovat helppoja: FASTER säätää säröä lähes puhtaasta täyteen voimakkuuteensa. HARDER hallitsee ylä-middleä - matalammilla säädöillä soundi on pyöreämpi, ja suuremmilla saat lisää aggressiivista purevuutta ja ätäkkiä. LOUDER? Hmm...

MOTÖRBASS ei ole vain die-hard Motörhead-faneille vaan jokaiselle basistille, joka haluaa voimakkaan, tiukan rock-soundin. Nyt, nappaa plektra ja SOITA KOVAA!

Huom. Älä anna lainaan kitaristille, koska et todennäköisesti koskaan saa sitä takaisin ...

* Pedaali toimii 9 voltin virtalähteellä tai paristolla.​

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. Okko-pedaalit ovat Musacornerin omaa maahantuontia.

Lisää tietoa: http://www.stompbox.de/motorbass.html

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart