Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

OKKO DIABLO DUAL

OKKO DIABLO DUAL
Valmistaja: OKKO
Tuotekoodi: DIABLODUAL
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 249€ 199€ 199
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

RAJOITETTU ERÄ!

OKKO DIABLO DUAL - 2-kanavainen säröpedaali

Kun ensimmäiset Diablot tulivat markkinoille 15 vuotta sitten, ne löysivät paikkansa tuhansista pedaalilaudoista ympäri maailmaa. Dual lisää usein kysyttyjä ominaisuuksia klassiseen Diablo-piiriin.

DIABLO DUAL tarjoaa poikkeuksellisia dynaamisia ominaisuuksia ja erittäin selkeitä, vahvistinmaisia sävyjä. Toisin kuin monet  muut overdrive-pedaalit, se toimii täydellisesti myös puhtailla vahvistimilla. Se mikä tekee DIABLO DUAL:ista niin erityisen, on joukko säätimiä, jotka vaikuttavat pedaalin "fiilikseen", ja miten se reagoi soittoon.

DYN(AMIC) säätää sisäisen jännitteen n. 6 - 18 volttia. Headroomin lisääminen vähentää kompressiota, tiukentaa bassoa ja lisää potkua.

FEED säätää alhaisia ​​taajuuksia tulosignaalissa, joka mahdollistaa tiukat ja läpinäkyvät soundit, jopa paksuimmilla kaulamikeillä.

BODY-säätö on hieman erilainen kuin vanhemmassa Diablossa (ja myös GH-mallissa); se lisää bassoa ja ala-middleä, ja tekee soundista paksumman erilaisella vahvistusrakenteella.

INPUT 3-asentoinen miniswitch (normaali/low gain/top boost) asettaa tulovahvistustavan herkkyyden parhaan vuorovaikutuksen saavuttamiseksi kitarasi kanssa.

MIDS muuttaa TONE-säädön säädettäviä taajuuksia - täydellinen toiminto pedaalin ja vahvistimen yhteensovittamiseen.

Molemissa kanavissa on GAIN ja LEVEL -säädöt. Voit vaihtaa säätöjä soiton aikana tai säätää kanavat kohdalleen etukäteen bypass-tilassa.

Tarkempia tietoja löytyy käyttöohjeesta.

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. Okko-pedaalit ovat Musacornerin omaa maahantuontia.


Lisää tietoa: http://www.stompbox.de/diablodual.html

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart