Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

OKKO COCAINE

OKKO COCAINE
OKKO COCAINE
Valmistaja: OKKO
Tuotekoodi: COCAINE
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 239€239
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

***UUSI NIMENSÄ MUKAINEN PULVERINVALKOINEN KUOSI***

OKKO Cocaine - esivahvistin, kompressori, aktiivi-EQ ja kaksoisboost yhdessä paketissa

Cocaine:lla on sama optinen kompressoripiiri kuin pikkuveljellään, paljon rakastetulla CocaComp:illa, mutta siinä on paljon enemmän säätöjä ja sävyn muotoiluominaisuuksia.

Kompressointia ohjataan kahdella nupilla. Ne tekevät hyvin pitkälti sitä, mitä niiden nimet kertovat:

SUSTAIN ei lisää mitään muuta kuin puhdasta ja vääristymätöntä sustainia. SQUASH menee hienovaraisesta äänenvahvistuksesta voimakkaampaan kompressointiin, mutta ”nupit kaakossakin” se säilyttää instrumentin ätäkin ja luonteen.

VOLUME mahdollistaa clean boostin - nollataso on noin kello 12:ssa  BASS ja TREBLE ovat aktiivisia (cut/boost style) säätimiä tehokkaan äänenmuokkauksen kannalta.

BOOST-säätimellä on täysin itsenäinen virtapiiri, joka aktivoidaan omalla jalkakytkimelläan, kuin toinen pedaali samassa kotelossa. Se sijaitsee signaaliketjussa olevan kompressorin jälkeen, joten voit asettaa komppisoundisi kompressoinnin ja eq:n, ja painaa soolossa vahvistuskytkintä (tai päinvastoin). BOOST-säädin on jotain erikoista. Sen neutraali asetus on klo 12. Oikealla clean boost ja vasemmalla mid-boost, jossa tiukempi alapää ja erottelevampi keskialue.

COCAINE ei ole vain läpinäkyvä, luonnollisen kuuloinen ja poikkeuksellisen hiljainen optinen kompressori, vaan se toimii myös esivahvistimena, aktiivisena taajuuskorjaimena ja kaksoisboostina. Mitä ikinä sihen kytketkään - sähkökitara tai basson, piezolla varustetun akustisen kitaran (tai minkä tahansa muun kielisoittimen) - Cocaine tekee sen äänen tasapainoisemmaksi, joka istuu paremmin miksauksessa ja yleisesti ottaen vain...paremman. :)

Tulet todennäköisesti riippuvaiseksi pian, josta nimi...

Kuten useimmat OKKO-pedaalit, Cocaine:ssakin on sisäinen jännitteentuplaaja, joka lisää headroomia ja dynamiikkaa.

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. Okko-pedaalit ovat Musacorner omaa maahantuontia.

Lisää tietoa: http://www.stompbox.de/cocaine_english.html

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart