Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA • NOPEA TOIMITUS • 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

MOOER L6 MKII

MOOER L6 MKII
MOOER L6 MKII MOOER L6 MKII MOOER L6 MKII
Valmistaja: Mooer
Tuotekoodi: L6MKII
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 149€149
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Ohjelmoitava kontrolleri efetkilenkeille, 6 efektilenkkiä, 6 presettiä joka lenkkiin, Pre & post buffer tilat sekä true bypass, Viritysmittari, Erillinen mute-kytkin, Näyttö ja LEDit joka loopille, Erillinen virityspedaalilähtö, Metallirakenne, 9VDC virtalähde mukana

Mooer L6 MKII Pedal Controller tekee pedaalikattauksesi hallinnasta helpompaa kuin koskaan! Mooer L6 MKII tarjoaa kuusi ohjelmoitavaa efektilenkkiä, joihin jokaiseen saa kuusi erilaista presettiä. L6 MKII:n avulla ohjaat isompaakin pedaalilautaa tai multiefektien kattausta helposti.

Mooer L6 MKII toimii kahdessa eri tilassa: PLAY-tilassa saat yhdellä kytkimen painalluksella tallennettua ja ladattua 36 erilaista presettiä. Saat siis luotua monta erilaista pedaalien yhdistelmää, joiden käyttäminen on nopeaa. LIVE-tilassa L6 MKII toimii perinteisemmän pedaalilaudan tavoin, jolloin joka lenkillä on oma kytkimensä, josta kyseisen lenkin saa päälle tai pois. Tämä toimii myös silloin, jos pedaalikattauksessasi on paljon erikokoisia pedaaleja ja haluat kontrolloida niitä helposti laudan etureunasta.

L6 MKII:ssa on myös valittavana kaksi erilaista buffer-tilaa, pre buffer (BUF-F) ja post buffer (BUF-B), joten voit minimoida ison pedaalikattauksen ja kaapelikytkentöjen aiheuttaman impedanssin ja signaalihäviön. Ilman bufferia L6 MKII toimii true bypass -tilassa.

Pedaalissa on selkeälukuinen näyttö ja jokaiselle efektilenkille on oma LED. Lisäksi pedaalissa on erillinen mute-kytkin, viritysmittari sekä erillinen lähtö ulkoiselle viritysmittarille.

Ominaisuudet:

  • Liitännät sisään: 6,3mm, Impedanssi 2M Ohm
  • Liitännät ulos: 6,3mm, Impedanssi 4.7k Ohm
  • Virta: Mukana 9VDC muuntaja, keskinapa negatiivinen
  • Virrantarve: 300mA
  • Mitat (L x K x S): 370 x 97 x 54mm
  • Paino: 1,15 kg

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart