Tarjoukset

MYYMÄLÄMME EDUSTALLA KÄYNNISSÄ OLEVISTA TIETÖISTÄ JOHTUEN TOIMITAMME NOUTOTILAUKSEN HALUTESSASI SUORAAN AUTOLLESI!

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

LOOTAPERCUSSION PROFESSIONAL BUNDLE NAB

LOOTAPERCUSSION PROFESSIONAL BUNDLE NAB
Valmistaja: Lootapercussion
Tuotekoodi: LOOTAPROBUNDLENAB
Saatavuus: Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 1 120€1120
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Loota Professional Series Bundle - sisältää Loota Pro -setin, Loota-pedaalin, Loota-maton, 12" Symbaalin, sekä Rohema Poly Brush XL -kapulat. Väri: Natural Arctic Birch

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli, sekä symbaaliteline ja Crasher. Lootaa soitetaan softilla rumpukapulalla (Cajon Brush) tai vispilöillä, ja bassorumpua Loota-pedaalilla tai cajon-pedaalilla. Loota sopii erittäin hyvin akustiseen musiikkiin!

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista. Ainoastaan rummun ääni on hiljaisempi kun tavallisten rumpujen ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa. Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Loodan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisinpäin kun soittaessa ja koko setti voidaan pakata sille kuuluvaan pehmeään kuljetuslaukkuun. Näin koko rumpusetti on helppo kuljettaa yhdessä repussa mihin tahansa! Loota on rakennettu suomalaisesta koivusta ja se kuuluu soundissa. Koivun ominaisuudet ovat ainutlaatuiset ja soveltuvat lyömäsoittimiin erinomaisesti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart