Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

KORG KROSS 2 88 WORKSTATION B-STOCK

KORG KROSS 2 88 WORKSTATION B-STOCK
KORG KROSS 2 88 WORKSTATION B-STOCK
Valmistaja: Korg
Tuotekoodi: 8010408
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 1 133€ 875€ 875
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

POISTOTARJOUS, ESITTELYKAPPALE!

KORG KROSS 2 88

Kross 2 on Krossin kauan odotettu seuraaja. Kompakti ja roudausystävällinen työasema sisältää valtavan paletin soundeja. Konseptilleen uskollisena Kross 2 on erittäin kevyt, kompakti ja toimii myös pattereilla, mutta uudessa mallissa soundeja ja toiminallisuutta on kehitetty huomattavasti. Yli tuhannen presetin lisäksi laitteeseen on lisätty vielä enemmän PCM muistia. Uutta on myös pad sampleri, joka mahdollistaa täydellisen samplauksen sekä USB audio/MIDI interface toiminto. Laitteen värimaailma on entistä tyylikkäämpi ja käyttöliittymä on intuitiivinen jopa vasta-alkajalle.

Kross 2:lla soundien valinta ja muokkaus on vaivatonta, niin ikään samplaaminen, fraasien ja rytmien luominen, laulun tai kitaran äänittäminen kuin myös lavaesiintyminen on tehty ennennäkemättömän vaivattomaksi. Vain luovuus asettaa rajan laitteen musiikillisille mahdollisuuksille.

Laitteen polyfoniaa on nostettu 80 äänestä jopa 120:een ja presettien määrä 809:stä hulppeaan 1075:een. Kerrostettuista pianoista sähköpianoihin, tuhteihin jousipadeihin sekä uusiin soundeihin, bändikontekstissa toimiviin soittimiin sekä esimerkiksi EDM rumpukitteihin – uuden Krossin soundipaletti taittuu monipuolisesti erilaisiin musiikillisiin tarpeisiin.

Kross 2:ssa on nyt 128mb sisäänrakennettua PCM lisämuistia. Valikoimalla myöhemmin julkaistavista valinnaisista äänikirjastoista voi Kross 2:den sisäisiä soundeja muokata käyttäjän yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Korkealaatuinen EDS-i Enhanced Definition Synthesis ääniengine on perintöä Korgin muista ammattikäyttöön suunnatuista syntetisaattoreista. Jopa seitsemää efektiä voi käyttää samaan aikaan: Käytettävissä on viisi insert efektiä ja kaksi masterefektiä. Efektejä on 134 perus delaysta ja reverbistä vahvistinmallinnuksiin, vintage efekteihin ja jopa vokoderiin asti.

Lisää tietoa: http://www.korg.com/us/products/synthesizers/kross2/

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart