Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • NOPEA TOIMITUS 1-2PV • 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

Huoltopalvelut

Tiloissamme toimii kielisoitinhuolto Kitarafaktori. Voit tutustua Kitarafaktorin palveluihin tarkemmin täällä: https://www.kitarafaktori.fi/

Puh. 040-7573117 / kitarafaktori(at)gmail.com


 

Verkkokauppamme kitarat ja bassot

Tilaamasi kielisoitin tarkastetaan ennen toimittamista. Soittimen säädöt, soitettavuus ja toimivuus tarkastetaan. Tilauksesta saat siihen myös toiveidesi mukaisen trimmauksen eli kitarateknikon taidot ja -työkalut vaativat työt (esimerkiksi yläsatulan viilaus paksummille kielille matalampaa virettä varten tai mikrofonien vaihto).

Verkkokaupastamme tai myymälästämme ostettujen kielisoittimien takuuhuollot

Omissa tiloissamme toimiva huolto nopeuttaa myös mahdollisia takuuasioita. Aikaa säästyy, kun ammattilaisen arvio korjauksesta saadaan heti, ja soittimia ei tarvitse pakkailla ja lähetellä edestakaisin. Muutama tavarantoimittajamme velvoittaa käyttämään omia huoltojaan, mutta pääosa kielisoittimien takuuhuolloista voidaan tehdä ”omassa” huollossamme.

Laitehuolto

Laitehuoltoa meillä ei valitettavasti ole tarjota. Takuuhuolloista vastaavat viime kädessä maahantuojat tai valmistajat. Takuuasioissa ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse (yhteystiedot sivuston alalaidassa).

Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart