Tarjoukset

YLI 198€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

GENELEC 8020CWM

GENELEC 8020CWM
Valmistaja: Genelec
Tuotekoodi: 8020CWM
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 444€ 395€ 395
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Vähimmäistilausmäärä 2

POISTOTARJOUS, RAJOITETTU ERÄ!*

Uudistunut Genelec 8020 lähikenttätarkkailukaiutin, jossa parannettu energiatehokkuus. Kaiuttimessa on uusi ISS – Intelligent Signal Sensing -moduli tarkkailee kaiuttimeen tulevaa audiosignaalia ja asettaa kaiuttimen automaattisesti virransäästötilaan, mikäli signaalia ei havaita. Virransäästötilassa uusitut 8000-sarjalaiset kuluttavat alle 0,5W täyttäen uusimmatkin EU-direktiivien asettamat vaatimukset.

Genelec 8020 aktiivinen 2-tiekaiutin on suunniteltu erityisesti kuunteluympäristöihin, joissa tilaa on vähän. Pieni koko ei kuitenkaan ole este korkeatasoiselle suorituskyvylle, sillä 8020 hyödyntää kaikkia MIPA Award- palkinnon (Music Industry Press Award) voittaneen Genelec 8000-sarjan kaiutinteknisiä innovaatioita.

8020:ssa on painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset.

8020:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu uudistunut Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla, että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä. Näiden ratkaisujen ansiosta 8020:n stereokuvan tarkkuus ja bassotoisto ovat poikkeuksellisen hyvät kaiuttimen ulkomittoihin nähden.

väri: valkoinen

Huom. myydään yksittäin!

MADE IN FINLAND!

Rekisteröi kaiuttimesi Genelecin sivuilla, niin saat osille kolmen vuoden lisätakuun: https://www.genelec.fi/genelec-community-ja-tuoterekisterointi !

*minimitilausmäärä 2kpl!

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart