Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA •  2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

FENDER RARITIES FLAME MAPLE TOP STRATOCASTER ROSE MN GLDBRN

FENDER RARITIES FLAME MAPLE TOP STRATOCASTER ROSE MN GLDBRN
FENDER RARITIES FLAME MAPLE TOP STRATOCASTER ROSE MN GLDBRN FENDER RARITIES FLAME MAPLE TOP STRATOCASTER ROSE MN GLDBRN FENDER RARITIES FLAME MAPLE TOP STRATOCASTER ROSE MN GLDBRN
Valmistaja: Fender
Tuotekoodi: 0176504871
Saatavuus: Ennakkotilaus
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 2 499€2499
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:
    - TAI -   Lisää toivelistaan

1KPL TULOSSA!

Yhdistämällä eksoottiset puut ja ensiluokkaiset osat, rajoitetun painoksen "Rarities Collection" luo todella ainutlaatuisen musiikillisen kokemuksen. Rarities Flame Maple Top Stratocasterissa on kaksikerroksinen leppärunko, kultaisen ruskea loimuvaahterakansi ja kokoruuusupuukaula loimuvaahterotelaudalla. Pure Vintage 65 Strat -mikrofonit antavat klassisen lisän nykyaikaisemmalle, "custom" DoubleTap ™ -tallamikrofonille, joka tarjoaa sekä makean humbucking-äänen että - S-1 ™-kytkimen kautta - dynaamisen yksikelaisen soundin.

”Modern C” -profiilin kokopuinen ruusupuukaula, jossa on loimuvaahteraotelauta, tarjoaa syvyyden ja "snapin", kun taas 9,5 ”-14” compund-radius ja "Narrow Tall" -nauhat tekevät taivuttamisesta helppoa. Muita ominaisuuksia ovat mm. mustat pearloid-otelautamerkinnät, kahden pisteen synkronoitu tremolo, jossa on taivutetut terästallapalat ja "pop-in" kampi, porrastetun korkeuden virityskoneistot, sekä erityinen Limited Edition -kaulalevy. Sisältää ruskean vintage-tyylisen kotelon.

Väri: Golden Brown

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart