Tarjoukset

KAIKKI TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA HEINÄKUUN LOPPUUN SAAKKA!

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

DARKGLASS MICROTUBES 500

DARKGLASS MICROTUBES 500
Valmistaja: Darkglass
Tuotekoodi: YDGM500
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 799€799
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

HINTA LASKENUT!

Darkglass Microtubes® 500 -bassovahvistin

Darkglass Microtubes® 500 on pienikokoinen ja mukana kulkeva bassovahvistin, joka sopivien kaappien kanssa tarjoaa huimat 500 wattia - hetkellisesti jopa 750 wattia - tehoa. Se kykenee siis toistamaan modernin bassonsoiton vaatimusten mukaisesti kaikki tarvittavat taajuudet. Kuten isoveljensä Microtubes 900, myös Darkglass Microtubes 500 on varustettu analogisella transistorietuasteella ja D-luokan pääteasteella.

Chileläissyntyisen Douglas Castron Helsinkiin perustama Darkglass ei esittelyjä kaipaa, ainakaan jos kysytään lähes keneltä tahansa maailmanluokan basistilta. Darkglassin pedaalit ovat tunnettuja kaikkialla, ja viime aikoina valikoima on laajentunut myös aktiivielektroniikkoihin ja vahvistimiin. Microtubes 500 seuraa vuonna 2016 markkinoille tulleen 900-mallin jäljissä kunniakkaasti.

Darkglass Microtubes 500 -vahvistin tarjoaa laajan paletin kaikkea sitä, mitä bassosoundilta haetaan. Ylärivissä on puhdas osio, jolla rakennetaan soundiin jämerä perusta ja botne. Gain-säätö, nelialueinen ekvalisaattori ja keskialueen molempien EQ:iden erilliset piikkitaajuudensäädöt ovat erinomainen työkalu pohjasoundin säätöön.

Alarivistä puolestaan löytyy Microtubes Engine®, erikseen säädettävä särökanava, jonka avulla soundiin on helppo lisätä säröä. Musiikkilajista riippumatta bassosoundi sietää säröä yllättävänkin paljon, ja Darkglass Microtubes 500 myös antaa sitä, pehmeästä putkiyliohjauksen kuuloisesta harmoniasta rankimpiin räyhäsäröihin.

Overdrive-piirejä on kaksi: keskialuevoittoinen ja pehmeämpi VMT, sekä aggressiivinen, iskevä B3K. Molemmat säröt ohjautuvat kokonaissoundiin ennen puhtaan äänen asetusta, ja särön ja puhtaan välinen balanssi on säädettävissä.

Tekniset tiedot:

  • Bassovahvistin, analoginen etuaste, D-luokan pääteaste
  • 500W tehoa, peak-teho 750W
  • SPL > 115dB

EQ:

  • Basso +-12dB @ 80Hz
  • Alamiddle joko 250Hz tai 500Hz +-12dB
  • Ylämiddle joko 1,5kHz tai 3kHz +-12dB
  • Diskantti +-12dB @ 5kHz

Jakki jalkakytkimelle (lisävaruste), jolla Microtubes Engine® -särökanava kytkeytyy päälle ja pois

Mitat: 232 x 190 x 73 mm

Paino: 1,7kg

Lisää tietoa: https://www.darkglass.com/microtubes-500/

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart