Tarjoukset

YLI 100€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA •  2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE

CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE
CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE CUSTOMBOARDS PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC TAMPERE
Valmistaja: Customboards
Tuotekoodi: CB2015
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 49€49
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

YKSI LIPPU JÄLJELLÄ!
 

PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC – Tampere: Tiistaina 9.4.2019 klo 18-21

  • Oletko rakentamassa omaa pedaalilautaa, mutta epävarma efektien kytkemisjärjestyksestä?
  • Onko virtalähteen ja eri pedaalien virrankulutus sinulle hankala asia?
  • Opi ymmärtämään miten kitarajohdot muokkaavat soundiasi, millä johdolla on väliä ja millä ei?

Järjestämme tiistaina 9.4.2019 yhteistyössä Custom Boardsin kanssa pedaalilautakoulutuksen. Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat rakentaa oman pedaalilautansa häiriövapaaksi ja varmatoimiseksi. Saat täsmäapua oman lautasi ongelmiin tai opit alusta alkaen miten pedaalilauta kasataan.

Koulutuksessa on paikan päällä oman henkilökuntamme lisäksi kaksi Custom Boardsin teknikkoa, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelmasi ja suunnittelemaan juuri oman näköisesi pedaalilaudan.

Koulutuspäivä maksaa 49 €/per henkilö (sis. kahvi- ja pikkuleipätarjoilun sekä tuotelahjan). Jotta pystymme antamaan osallistujille riittävästi huomiota ja vastaamaan kaikkien kysymyksiin, otamme kurssille vain kymmenen ensimmäisenä lippunsa lunastanutta. Toimi siis nopeasti!

HUOM! Muistathan ottaa kuitin ostostasi mukaan tapahtumaan.

Koulutukseen osallistuville annamme lahjaksi 3-packin Ernie Ballin kieliä (arvo 20 euroa)!

 

Koulutus: PEDAALILAUDAN RAKENTAJAN ABC – Tampere

Aika: Tiistai 9.4.2019

Paikka: Musacorner, Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere


Vierailevat kouluttajat:

Kimmo Aroluoma on Custom Boardsin perustaja ja pitkän linjan kitarateknikko, joka on keikkaillut vuosien saatossa useiden maamme eturivin artistien kanssa. Nykyään hän suunnittelee pedaalilautoja Helsingissä.

Eetu Lehtinen on Custom Boardsin teknikko ja mies lukuisten tyytyväisten asiakkaidemme lautaprojektien takana.

 

Ohjelma:

18.00 Pedaalilautojen ABC

Kimmo Aroluoma avaa koulutuksen ja käy läpi mitä onnistunut pedaalilaudan suunnittelu pitää sisällään. Opit mm. kiinnittämään pedaalit oikein, laskemaan pedaalien virrantarpeen, kiinnittämään virtalähteen ja reitittämään johdot oikein.

18.15 Efektien oikea järjestys

Kimmo ja Eetu Lehtinen kertovat, mikä on oikea tapa kytkeä efektit pedaalilautaan, miten ne toimivat yhdessä ja erikseen. Kuulet lisäksi, miten sääntöjä kannattaa ja voi rikkoa.

19.00 Näin teet omat välijohtosi

Saat ensikäden opetusta johtojen kasaamisessa ja neuvoa oikeiden tarvikkeiden valitsemisessa. Eetu näyttää, miten kasaat oikein erilaiset DIY-johdot, kolvaat varmatoimiset johdot ja miten teet itse vahvistimelle menevän johtoviuhkan.

19.45 Lyhyt tauko, kahvia ja rupattelua

20.00 Pedaalilautaan käsiksi

Kimmo luettelee kaikki mahdolliset häiriöäänet kitarajärjestelmässä ja kertoo, miten niistä päästään eroon pysyvästi. Opit laskemaan pedaalien virrantarpeen, kiinnittämään virtalähteen ja reitittämään johdot oikein. Tuloksena on hurinavapaa ja luonnolliselta soundaava pedaalilauta.

21.00 Tilaisuus loppuu

Custom Boards on suunnitellut ja toteuttanut yli 250 pedaalilautaa eri tyylisille muusikoille. Ammattimaisesti tehdyistä pedaalilaudoista ovat hyötyneet blues- ja rock-kitaristit, basistit, kosketinsoittajat, viulistit, trumpetinsoittajat, metallikitaristit ja elektronisen musiikin taitajat.

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart