Tarjoukset

TOIMITUSKULUT 6€ • YLI 150€ TILAUKSET ILMAN • VÄHINTÄÄN 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

BOSS SY-1000 GUITAR SYNTHESIZER

BOSS SY-1000 GUITAR SYNTHESIZER
BOSS SY-1000 GUITAR SYNTHESIZER BOSS SY-1000 GUITAR SYNTHESIZER
Valmistaja: BOSS
Tuotekoodi: SY-1000
Saatavuus: Kysy saatavuus
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 999€999
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Pakettitarjous:
+
ROLAND GK-3
175€
+
ROLAND GKC5
59€
Tarjoushinta: 1 199€
Säästä 34€!

Lisää ostoskoriin

SY-1000 Kitarasyntikka - Kiidä äärettömään

SY-1000 avaa ovet soundien maailmoihin; kitarasi tai bassosi soundivalikoima muuttui juuri rajattomaksi. Tämä tehokas musiikkityökalu avaa uuden luvun BOSS:in kitarasyntikoiden kehityksessä yhdistäen vuosikymmenten kehitystyön uusimpiin ohjelmisto- ja laitteistoversioihin.  Uuden ääniyksikön, tehokkaan DSP:n ja kehittyneen GK-teknologian vauhdittamana SY-1000 tuottaa tähän astisista parhaimman soundin ja orgaanisimman soittokokemuksen.

Kolme samanaikaista instrumenttia ja ensiluokkainen prosessointi tekevät minkä tahansa kuvittelemasi soundin mahdolliseksi - intensiiviset analogityyppiset soolosoundit, lämpimät padit, liikkuvat syntikkatekstuurit, mallinnetut sähköiset ja akustiset soundit tai kaikki yhdellä kertaa. Vapaasti määritettävillä jalkakytkimillä, lähdöillä ja ulkoisilla ohjaimilla saat suurimman hyödyn laitteesta, oli työtapasi mikä tahansa. Ilmeikäs SY-1000 antaa tehoa musikaaliseen visioosi; mahdollisuutesi ovat rajattomat.

 • BOSS:in tehokkain kitara/bassosyntikka ja mallinnusprosessori
 • Seuraavan sukupolven syntikkaosa, custom DSP sekä 48 kHz/32-bit prosessointi alusta loppuun
 • Erittäin laaja soundivalikoima sekä ilmaisuvoima kolmella samanaikaisella instrumenttityypillä sekä monipuolisella reaaliaikaisella signaaliprosessoinnilla
 • Jokaisessa instrumentissa kielikohtainen vire, taso ja panorointi - saat vaihtoehtoisia virityksiä ja laajoja, kerrostettuja sointeja nopeasti
 • Uusi Dynamic Synth seuraa täydellisesti kitaran luonnollista sointia - muokkaa soundia ilman kompromisseja
 • Dynamic Synthissa on kaksi 16 osan step sekvensseriä, joilla voit elävästi ohjata virettä, filtteriä ja äänenvoimakkuutta
 • Uudet,  tuoreet versiot historiallisista BOSS/Roland-kitarasyntikka- ja mallinnusteknologioista: OSC Synth, GR-300, E.Guitar, E.Bass, Acoustic, VIO Guitar ja Poly FX
 • Uusi ääniosa ja GK 13-pin interface tuottavat selkeän, dynaamisen soinnin sekä tarkkaa luentaa nollalatenssilla
 • Normaali 6.3 mm:n kitara/bassotulo miksaukseen ja Dynamic Synth -prosessointiin  
 • Ensiluokkaiset efektit ja vahvistimet huippumalli GT-1000:sta
 • Suurikokoinen LCD ja intuitiivinen käyttöliittymä vapautuneeseen soundien tekoon
 • Kahdeksan vapaasti eri toiminnoille asetettavaa jalkakytkintä, ulkoisen ohjauksen mahdollisuus, efektilooppi sekä konfiguroitavat Main/Sub-lähdöt
 • USB Audio/MIDI ja MIDI I/O sekä Guitar-to-MIDI/Bass-to-MIDI -toiminto
 • Erilliset kitara- ja bassotilat
 • Muokkaa soundeja BOSS Tone Studio -editorilla ja lataa uusia soundeja BOSS Tone Centralista
 • Roland GK-yhteensopiva mikki ja 13-pin -kaapeli tarvitaan kaikkien syntikka- ja mallinnusominaisuuksien hyödyntämiseen

Uusi kitarasyntikka-innovaation aikakausi

SY-1000 on selkeästi edistynein kitara/bassosyntikka, jonka olemme koskaan tehneet. Custom DSP tuotaa kuusi kertaa SY-300:n prosessointivoiman ja uusi ääniyksikkö hyödyntää GK-teknologian suoman mahdollisuuden eri kielten itsenäiseen prosessointiin, tuloksena on erittäin selkeästi artikuloiva sointi, salamannopea vaste, kytkimen painalluksella vaihtuvat vireet, soundien panoroinnit/kerrostukset sekä paljon muuta.

Monipuoliset työkalut soundien tekemiseen

Normaaliin SY-1000:n patchiin kuuluu kolme samanaikaista instrumenttia - joista jokainen voi olla yksi useasta valittavasta vaihtoehdosta - joita yhdistämällä ja kerrostamalla tuotat lukemattoman määrän soundivaihtoehtoja. 13 nastaisen GK-tulon syöttämänä jokainen instrumentti tarjoaa laajan valikoiman parametrejä soundin muokkaukseen, miksaukseen ja viritykseen. Myös normaali 6.3 mm:n tulo on käytössäsi, voit miksata suoraa kitaran tai basson ääntä kolmen instumentin mukaan.

Todella ilmeikäs Dynamic Synth

Kokonaan uusi Dynamic Synth vie kitarasynteesin pidemmälle kuin se on koskaan aiemmin mennyt. GK-prosessointi ja nopea DSP lukevat instrumenttisi luonteenpiirteitä yksityiskohtaisen tarkasti ja saat tehtyä soundeja, joita ei ennen ole voitu tehdä. Valitse kymmenestä oskillaattorin aaltomuodosta - sini, kolmio, pulssi, kolme sahaa (Rolandin kuulu supersaw mukaanlukien) ja muita. Muokkaa seuraavaksi soundia kuudella eri suotimella, vahvistimen ohjaimilla, kahdella LFO:lla sekä kahdella tehokkaalla step-sekvensserillä. Parhaan tulokseen pääset GK-tuloa käyttämällä, mutta saat soitettua Dynamic Synthia myös normaalin kitara/bassotulon kautta. 

Kaksi step-sekvensseriä tuo soundiin eloa

Perussoundin muokkaaminen Dynamic Synthilla on vasta alkua - kahdella step-sekvensserillä saat lisättyä liikettä ja luotua monipuolisia tekstuureita, jotka sykkivät, hengittävät ja liikuttavat. Kummassakin sekvensserissä on 16 askelta, joilla voidaan ohjata virettä, suodinta ja äänenvoimakkuutta. Vielä tarkempaan soinnin ohjaukseen päästään jokaiseen askeleeseen kuuluvalla 13 eri envelopella. Kun kerrostat kolme Dynamic Synthia päällekkäin, saat rakennettua massiivisia liikkuvia soundeja, joissa on kolme oskillaattoria ja kuusi eri step-sekvensseriä!

OSC Synth ja GR-300

Tehokkaan Dynamic Synthin lisäksi käytössäsi on kaksi muuta syntikka-instrumenttia. OSC Synth on analogityyppinen osa, jossa on runsaasti suodinvaihtoehtoja, täysi ADSR-ohjaus ja selkeä ja erotteleva soundi diskreetillä GK-tulolla.  Mukana on myös soinniltaan täydellinen malli Roland GR-300:sta, monien huippukitaristien käyttämästä legendaarisesta 80-luvun analogisesta kitarasyntikasta. 

Monipuolista kitara/bassomallinnusta sekä Poly FX

SY-1000 on muutakin kuin syntikka - siinä on myös raikastettuja mallinnusversioita BOSS:in ja Rolandin historiallisista GK-laitteista. Käytössäsi on laaja valikoima sähköisten, akustisten ja bassokitaroiden tyyyppejä, joista jokaisessa on itsenäiset viritykset, EQ, virtuaalisen vahvistimen asetukset ja muuta. Mukana on myös erittäin ilmaisuvoimainen VIO Guitar-instrumentti, joka muuttaa tulosignaalin vaippakäyrää ja harmonisia piirteitä tuottaen soundeja, jotka muistuttavat jousella soitettuja instrumentteja. Viimeisenä on tyylikäs Poly FX-instrumentti, jonka täyteläisiä korkean resoluution soundeja saadaan tuotettua vain GK-prosessoinnilla.

Huippuluokan efektit ja käyttöliittymä

SY-1000:n signaaliprosessointi ja käyttöliittymä ovat peräisin BOSS:in huippumalli GT-1000:sta, jota on ylistetty poikkeuksellisesta äänenlaadustaan sekä käytön helppoudesta. Muokkaa soundeja halutulla tavalla; käytössäsi on suuri valikoima efektejä sekä hienosti soittoon vastaavia kitara- ja bassovahvistimia. Editoi instrumentteja ja efektejä nopeasti, muuta reitityksiä, rakenna rinnakkaisia ketjuja ja muita suurikokoista LCD:tä ja käteen sopivia säätimiä käyttäen. Nopeuta patchien rakentamista edelleen tallentamalla suosikki-instrumenttisi ja efektisi Variation-kirjastoihin.

Konfiguroitavaa kontrollia

Perusasetuksissaan SY-1000:n jalkakytkimillä valitaan patcheja, pankkeja sekä ohjataan kahta asetusta. Saat myös helposti muutettua asetuksia ja ohjattua lähes mitä tahansa haluamaasi toimintoa. Käytössä on myös Manual-tila, jossa pääset nopeasti käsiksi kolmeen instrumenttiin ja normaalituloon. Saat lisäksi mukaan jopa neljä erillistä jalkakytkintä tai kaksi ohjauspedaalia, myös MIDI I/O on käytettävissäsi. Main ja Sub-lähtöjä käytetään yleensä miksatuille stereosignaaleille, mutta ne voidaan myös konfiguroida neljäksi erilliseksi lähdöksi, joissa jokaisessa on oma EQ. Liikuteltavan efektiloopin ansiosta saat mukavasti ulkoiset laitteesi mukaan. 

Äänitä raitoja ja ohjaa MIDI-instrumentteja USB:n kautta

SY-1000:n USB audio/MIDI interface avaa luovia mahdollisuuksia audio-ohjelman kanssa käytettäessä. GK-tulon ansiosta voit äänittää instrumenttisi kieliä eri audioraidoille joko livenä prosessoitaviksi tai myöhemmin "re-syntesoitaviksi" SY-1000:n prosessoinnilla. Guitar-to-MIDI/Bass-to-MIDI -toimintojen avulla voit soittaa softasyntikoita, äänittää MIDI-sekvenssejä, syöttää nuottitietoja ja niin edelleen.Rekisteröi tuote BOSS:in sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://fi.boss.info/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart