Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • NOPEA TOIMITUS 1-2PV • 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

BOSS SY-1 SYNTHESIZER

BOSS SY-1 SYNTHESIZER
Valmistaja: BOSS
Tuotekoodi: SY-1
Saatavuus: Lisää tulossa!
Myymälä: Tilapäisesti loppu
Hinta: 209€209
Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nimi:
Sähköpostiosoite:


Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

5V. TAKUU!

BOSS SY-1 Syntikkapedaali

Matka uusiin sointimaailmoihin

SY-1:n ja BOSS:in legendaarisen kitarasyntikkateknologian avulla luovan arsenaalin laajentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tässä uskomattoman ilmaisuvoimaisessa työkalussa on 121 äärettömän nopeasti soittoon vastaavaa soundia, tiivistettynä BOSS:in compact pedal-muotoon, joka sopii helposti mihin tahansa settiin. Mikä parasta, se on yhtä helppokäyttöinen kuin mikä tahansa pedaali. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta syntikoiden ohjelmoinnista tuodaksesi uuden sointimaailman musiikkiisi.

Ilmeikkäitä syntikkasoundeja ilman ohjelmointia

SY-1 muuttaa minkä tahansa kitaran tai basson monipuoliseksi syntikaksi, joka on hauska, inspiroiva ja soittovalmis. Alun-perin SY-300:lle kehitetyn teknologian ansiosta tämä upea pedaali tuottaa valtavan määrän analogi-tyyppisiä syntikkasoundeja vieden minimaalisen tilan pedaalilaudastasi. Lisäksi kaikki soundit ovat polyfonisia, joten voit soittaa sekä yksittäisiä ääniä että sointuja.

Plug-and-Play, ilman latenssia

SY-1:tä voidaan käyttää minkä tahansa kitaran tai basson kanssa normaalilla 6.3 mm:n kaapelilla. Soitto on näin helppoa - piuha kiinni ja menoksi. Oman DSP:n ja uusimpien BOSS-innovaatioiden ansiosta SY-1 on viiveetön tehden siitä luonnikkaan laajennuksen instrumentillesi - voit soittaa vapaasti ja orgaanisesti muuttamatta normaalitekniikkaasi mitenkään.

Syntikkasoundien maailma pedaalissa

11 kategorian ja 121 soundin ansiosta SY-1:ssä on valtava valikoima syntikkavärejä käyttöösi. Ilmeikkäät soolosoundit, filtteröidyt padit, kerrostetut urut, paksut bassot ja muut ovat kaikki valmiina. Lisäksi mukana on joukko rytmisiä syntikkapatterneja, joiden mukana jammailu on mahtavaa. Ja Tone/Rate- sekä Depth-säätimillä saat säädettyä mitä tahansa syntikkasoundia mieleiseksesi, ja myös joidenkin soundien virettä voidaan muuttaa.

Sopii mihin tahansa settiin

Normaalina BOSS compact-pedaalina SY-1 asettuu sarjamuotoiseen pedaaliketjuun suoraan kuten mikä tahansa pedaali. Mutta send/return-loopin ja erillisten mix-säätimien ansiosta voit myös miksata muita pedaaleja mukaan SY-1:n syntikkasoundeihin. Voit esimerkiksi kytkeä drive-pedaalin looppiin ja lähettää yhdistelmäsoundin mod-, viive- ja kaikupedaaleille lisäsäätöjä varten. Send-syöttöä voidaan käyttää prosessoimattoman soundin syöttöön, jolloin saat ohjattua syntikka- ja kitarasoundit omiin tuloihinsa.

Laajenna sointia reaaliaikaisella ohjauksella

SY-1:ssä on monia tapoja saada syntikkasoundeista vieläkin dynaamisempia ja ilmeikkäämpiä. Kun painat ja pidät pedaalikytkintä alhaalla, viimeksi soitettu syntikkasoundi jää soimaan ja voit soittaa normaalilla kitarasoundilla sen päällä. Saat myös kytkettyä erillisen jalkakytkimen tempo-ohjaukseen ja oktaavin vaihtoon tai ohjauspedaalin jatkuvaan Tone/Rate-ohjaukseen.

SY-1 soundityypit:

• LEAD 1/2—Laaja valikoima soundeja yksiäänisiin sooloihin.
• PAD—Täyteläisiä sointeja, jotka toimivat erinomaisesti sointuihin, kerrostetuista padeista syntikka-brasseihin ja muihin.
• BASS—Paksuja syntikkasoundeja, mukana filtteröityjä sekä sub-oktaavisoundeja.
• STR—Klassisia analogi-tyyppisiä jousia, mukana kerrostettuja voice- ja filtterisoundeja.
• ORGAN—Laaja valikoima urkusoundeja, monissa leslie-tyyppinen modulointi.
• BELL—Perkussiivisia syntikkasoundeja metallisella resonanssilla.
• SFX 1/2—Valikoima synteettisiä tehosteita, mukana räjähtäviä yksittäissoundeja, liikkuvia vire/filtterisoundeja sekä muita.
• SEQ 1/2—Rytmisiä soundeja, vireen tai suotimen muutoksia.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart