Tarjoukset

TOIMITUSKULUT 6€ - YLI 150€ TILAUKSET ILMAN • VÄHINTÄÄN 2V TAKUU • 14PV PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

BOSS POCKET GT

BOSS POCKET GT
BOSS POCKET GT BOSS POCKET GT BOSS POCKET GT
Valmistaja: BOSS
Tuotekoodi: POCKET-GT
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 249€249
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

Pocket GT Taskukokoinen efektiprosessori - jammaile ja pidä hauskaa YouTuben kanssa

Taskukokoinen kitaraprosessori, integroituja ominaisuuksia YouTube-oppimiseen sekä jokapäiväiseen soittamiseen.

Pocket GT on uudenlainen hauska tapa harjoitella, jammailla sekä tulla joka päivä paremmaksi. Yhdistämällä ensiluokkaisia BOSS-kitarasoundeja integroituun YouTube-oppimiseen tämä taskukokoinen vahvistin/efektiprosessori muodostaa parin älypuhelimesi tai tablettisi kanssa – Sinulla on käytössäsi paras minne tahansa liikkuva opetusstudio.

Katso YouTube-sisältöä BOSS Tone Studio-sovelluksessa ja rakenna kappalelistoja, aseta loop-merkkipisteitä ja muuta. Käytä monipuolisia muokkausvälineitä ja emuloi kuuluisten soittajien soundeja tai rakenna kokonaan uusia omia. Automaattisella user-muistien vaihdolla saat muutettua soundeja YouTube-videon soidessa!

Mukana on myös muita erinomaisia ominaisuuksia kuten musiikin striimaaminen Bluetoothilla, USB audio interface ja muita. Pocket GT on tuiki tarpeellinen kumppani, jota ilman yhdenkään kitaristin ei soisi olevan.

 • Erittäin kompakti kitaran vahvistin/efektiprosessori, tehokkaita oppimistoimintoja
 • Oheissovellus BOSS Tone Studio (iOS/Android/Mac/Windows), sisäänrakennettu YouTube-selain sekä monipuoliset työkalut soundinmuokkauksiin
 • Tee videosoittolistoja sekä aseta A/B-merkkipisteitä osien toistoa varten
 • Aseta eri user-muistipaikkoja merkkipisteille ja vaihda soundeja automaattisesti videon toiston aikana
 • Autenttinen GT-äänilähde, yli 100 vahvistinta ja efektiä soittovalmiina ilman latenssia
 • 99 user-muistipaikkaa (vahvistin- ja efektiasetukset ovat yhteensopivia lattiamalli GT-1:n kanssa)
 • Striimaa musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta tai kytkeydy Aux In - liittimeen
 • Ohjaa kappaleen/videon toistoa siihen tarkoitetuilla näppäimillä
 • Center Cancel-toiminto vähentää kitarasoolojen ja laulujen äänenvoimakkuutta videoissa ja musiikkiraidoissa
 • Sisäänrakennettu ladattava akku, jopa neljä tuntia toiminta-aikaa
 • Oma viritysmittari, omat näppäimet nopeaan käyttöön
 • USB-audio interface audio-ohjelmilla äänittämiseen
 • Lataa lisää patcheja BOSS Tone Central:ista

Kitaransoiton oppimisen tulevaisuus

Pocket GT tekee YouTube:sta oppimisen helpommaksi ja tuottavammaksi kuin koskaan aiemmin. Tässä miniatyyrikokoisessa hardware-laitteessa on ääniprosessori sekä audioliitännät - oheissovellus BOSS Tone Studiosta puolestaan löytyy YouTube-selain, joka striimaa äänet Pocket GT:lle sekä monipuoliset työkalut soundien nopeaan muokkaukseen. Tällä integroidulla lähestymistavalla käyttöönotto on yksinkertaista ja sovellusten välinen pomppiminen saadaan minimoitua. Voit nauttia studioluokan kitarasoundeista ilman hässäkkää, katsella verkko-oppitunteja sekä jammailla videoiden mukana.

Kehitä taitoja nopeammin tehokkailla sessio-työkaluilla

BOSS Tone Studiossa on työkaluja, joilla saat tehoa harjoitussessioihin. Luo YouTube-soittolistoja suosikeistasi ja keskity olennaiseen toistamalla haluttuja osia looppaamalla. Kun haluat jammailla taustaraitojen ja muiden YouTube-kappaleiden mukana, automaattinen user-muistien vaihto tekee kokemuksesta aivan uudenlaisen. Voit vaikkapa asettaa puhtaan soundin säkeistöille, säröä kertseihin sekä high gain-särön ja viiveen sooloon – ja soundit vaihtuvat reaaliajassa videon soidessa!

Ensiluokkaiset GT-vahvistimet ja -efektit

Huippusuositun GT-1-lattiamallin kanssa identtisellä soundiosalla varustettu Pocket GT antaa käyttöösi yli 100 maailmanluokan vahvistinta ja efektiä kämmenelle sopivana pakettina. 99 user-muistipaikassa on soundeja soittovalmiina, mutta voit kustomoida niitä tai tehdä omia alusta alkaen. Koska Pocket GT ja GT-1 jakavat saman DNA:n, tallennetut vahvistin- ja efektiasetukset ovat vaihtokelpoisia BOSS Tone Studio-editorien kautta.

Suoraa hardware-kontrollia

Pocket GT:n yksinkertainen, mutta tehokas käyttöliittymä antaa valikoiman tarpeellisia toimintoja suoraan käyttöösi. Käy läpi user-muistipaikkoja omalla säätimellään, säädä vahvistimen gainia ja efektien tasoja sekä aktivoi sisäinen viritysmittari nopealla painalluksella. Käytössäsi on myös kauko-ohjausnäppäimet YouTube-toiston nopeaan ohjaukseen. Center Cancel-kytkimellä saat välittömästi vaimennettua kappaleiden lauluja ja kitarasooloja ja otettua itse solistin paikan.

Bluetooth-striimaus, USB Audio ja muuta

Pocket GT ei toimi pelkästään YouTuben kanssa – saat myös striimattua langattomasti lähes minkä tahansa musiikkisovelluksen ääntä Bluetoothin kautta ja soitettua mukana. Käytössäsi on myös Aux In - liitin, jota voit käyttää musiikkisoittimelle, jossa ei ole Bluetoothia tai rumpukoneelle tai muulle laitteelle. Jos teet musiikkia pöytäkoneella, voit käyttää Pocket GT:tä USB:n kautta ja äänittää miksausvalmiita kitararaitoja audio-ohjelmallasi. Kun kaipaat soundi-inspiraatiota, BOSS Tone Centralista löydät paljon mahtavia patcheja ladattavaksi.Rekisteröi tuote BOSS:in sivuilla, niin saat vuoden lisätakuun: https://fi.boss.info/product-registration/ !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart