Tarjoukset

YLI 150€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

ARTURIA KEYLAB 88 MKII WITH WOODEN LEGS BUNDLE

ARTURIA KEYLAB 88 MKII WITH WOODEN LEGS BUNDLE
ARTURIA KEYLAB 88 MKII WITH WOODEN LEGS BUNDLE
Valmistaja: Arturia
Tuotekoodi: 2402344
Saatavuus: Ei saatavilla
Myymälä: Tilapäisesti loppu

KEYLAB 88 MkII tyylikkäillä puisilla jaloilla, mukana V COLLECTION 6​


Rajatusti saatavilla oleva bundle, jossa Arturian ensiluokkainen 88-koskettiminen pianotatsillinen kontrolleri Keylab 88 mkII sekä V-Collection 6 (arvo 444€), jossa 20 legendaarisen kosketinsoittimen VST versiot ja tämän lisäksi tyylikkäät puiset jalat kontrollerille. Saatavilla niin kauan, kuin tavaraa riittää!

Uuden sukupolven 88-koskettiminen MIDI kontrolleri ensiluokkaisella aftertouchillisella vasarakoskettimistolla kokonaisvaltaisen pianotatsin. Keylab 88 MKII:ssa on yhdeksän enkooderia ja faderia, 16 DAW integroitua ohjainpainiketta sekä iso nuppikontrolleri. Tämän lisäksi siinä on 16 RGB valoilla varustettua velocityherkkää padia rumpuohjelmointiin ja samplejen soittamiseen.

Toimintavalmius

Jämerä metallirunko puupäätyineen huokuu laatua. Neljätoista kiloinen KL-88 MKII on parahultainen niin studioon kuin lavallekin ja kätevä nuottiteline ja erillinen laptop teline takaavat monipuolisen käytettävyyden.

Hybridityöasema

Keylab 88 MKII:n mukana tulee Analog Lab 4, jossa on 8000 V-Collection sarjasta poimittua käyttökelpoista soundia. Mukaan kuuluu myös Piano V, Wurli V ja Vox Continental V sekä Ableton Live Lite. Plug-and-play automappaus toimii käden käänteessä taaten saumattoman workflown. Laitteen päälle lisättävät magneettiset infografiikkatarrat eri DAW ympäristöihin vahvistavat integraatiota.

Ylivoimaiset liitäntämahdollisuudet

Keylab 88 MKII:ssa on CV/gate liitännät modulaari- ja vintagesyntikkamaailmaa silmällä pitäen. Siinä on kolme aux pedaaliliitäntää, expression- ja sustainpedaaliliitäntä sekä MIDI ja USB liitännät. Tämän lisäksi löytyy vieläpä CV sisääntulo ulkoisia analogikontrollereita varten. Virran Keylab 88 MKII saa USB:n välityksellä joko tietokoneesta tai standalonena USB verkkoadapterin avulla suoraan töpselistä.

  • Hammer-action FATAR (TP100LR) koskettimisto aftertouchilla
  • Jämerä alumiinikuori puupäädyillä
  • Mukana Analog Lab, Piano V, Wurli V, Vox Continental V ja Ableton Live Lite
  • 16 RGB valaistua rumpu- ja samplepadia
  • Monipuoliset liitännät expression- ja sustain sekä 3 aux pedaaliliitäntää, CV/gate, MIDI ja USB.
  • Yhdeksä faderia ja yhdeksän kontrollipotikkaa
  • DAW integraatio: Mukana magneettiset infografiikkapaneelit Ableton Liveen, Logic Pro X;ään, Pro Toolsiin, Cubaseen, Studio Oneen, Reaperiin sekä Mackie ja HUI järjestelmiin
  • Laptop teline
  • Erillinen nuottiteline
  • Tyylikkäät puujalat

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Arvostelu:
Arvio: Huono           Hyvä

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart