Tarjoukset

YLI 98€ TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA • 2V. TAKUU • 14PV VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuoteryhmät
Valmistajat

Suomen verkkomaksut Matkahuolto Jousto

AKAI ADVANCE 61

AKAI ADVANCE 61
Valmistaja: Akai
Tuotekoodi: 832848
Saatavuus: Varastossa
Myymälä: Heti saatavilla
Hinta: 599€ 549€ 549
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan

ERIKOISTARJOUS!

Akai Advance antaa rajattomat mahdollisuudet hallita kaikkia virtuaalisoittimia ennenkokemattomalla tavalla.

Näin se tehdään! Akai Professionalin Advance-koskettimistot ovat ihan jotain muuta kuin mikään aiemmin soittamasi on ollut. Äärimmäisen interaktiivisen värinäytön ja sitä täydentävien fyysisten kontrollereiden ansiosta Advance antaa rajattomat mahdollisuudet hallita mitä tahansa virtuaalisoittimia.

Advance-malliston 25-, 49- ja 61-koskettimen koskettimistoilla varustetut mallit yhdistävät softa-syntikoiden suorituskyvyn ja kosketinsoitin-työasemien soitettavuuden saumattomasti toisiinsa ja tarjoavat luovuudelle ennenkokemattomat puitteet. Virtuaalisoittimien ja kovosyntikoiden välinen muuri on vihdoinkin kaadettu!

Advance-koskettimistot tuovat tietokoneen plug-in-sovellukset sananmukaisesti soittajan hyppysiin. Virtuaalisoitinten kaikki säädöt ja asetukset näkyvät kansilevyyn sijoitetulla korkearesoluutioisella värinäytöllä (koko 4,3 tuumaa) realiaikaisesti. Virtuaali-instrumentista toiseen vaihdettaessa näyttö mukautuu välittömästi ja sen kautta pääsee käsiksi kaikkiin kyseisen plug-inin muokattavissa oleviin parametreihin ja toimintoihin. Ja mikä vieläkin parempaa – Advance-mallit toimivat minkä tahansa VSTi-instrumentin kanssa.

Erityisesti Advancelle suunnitellun Virtual Instrument Player -aplikaation (VIP) avulla koko VSTi-kokoelmaa voi hallinnoida yhdellä ainoalla ohjelmalla. VIP toimii kaikkien yleisimpien audion tallennus- ja editointiohjelmien (DAW) kainalossa plug-in-tyyppisesti, tai täysin itsenäisenä ohjelmana sekä Mac- että Windows-käyttöjärjestelmissä.

Hienostunut, mutta helppokäyttöinen

Kaikissa Advance-malleissa on eri toiminnoille varatut fyysiset säätimet, sekä taustavalaistut värikkäät painikkeet, jotka tunnistavat sekä napautuksen voimakkuuden että paineen. Kumipintaiset pitch- ja modulaatio-pyörät tarjoavat yksinkertaisen,mutta musiikillisesti luontevan keinon soivien äänten muovailuun.

Pyöritettävien säätimien nupeista saa helposti napakan otteen ja niillä voi tuottaa hyvin hienovaraisia, tai todella rajuja efektejä. Säätimissä itsessään ei ole varsinaisia minimi- tai maksimiasentoja vaan niillä joko suurennetaan tai pienennetään parametrin arvoa.
Puolipainotettu koskettimisto tunnistaa soittovoimakkuuden lisäksi myös jälkipainon ja on siten ihanteellinen soitettava myös kokeneille keikkamuusikoille ja studiotuottajille.

Kaikki mitä tarvitset

Jokaisen Advancen mukana toimitetaan Virtual Instrumet Player (VIP) aplikaatio, jonka avulla saat käyttöösi minkä hyvänsä omissa kokoelmissasi olevan virtuaali-instrumentit joko erikseen tai käyttämääsi audio-ohjelmaan (DAW) yhdistettynä – mahtikeino virtuaali-instrumenttien hyödyntämiseen keikalla tai studiossa.

VIP-aplikaatioon voi myös laatia omia settilistojaan, joihin voi koota tietyn käyttötilanteen vaatimat instrumentit esimerkiksi keikkaa tai studiosessiota varten. Settilistaa voi sitten selata askel kerrallaan eteenpäin yhdellä napinpainalluksella, jolloin esitys etenee sujuvasti ja katkotta, eikä vedon aikana tarvitse kurkotella erikseen tietokoneelle. Ja näinhän asian halutaan olevankin!

Instrumenttien ja soundien kätevä selaus ynnä hallinta, koskettimiston jako rinnakkaisiin vyöhykkeisiin, maksimissaan kahdeksan eri soundin kerrostaminen päällekkäin soivaksi kokonaisuudeksi (per VIP-instanssi) ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa juuri omien tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia sekä tuki kaikille VSTi-instrumenteille tekevät VPIstä todella koukuttavan aplikaation.
VIP toimii VSTi-, AU-, VST 32- tai AAX-plugina, ja sen kautta voi käyttää VSTi-instrumentteja käytännöllisesti katsottuna millä hyvänsä DAW-ohjelmalla, kuten Pro Toolsilla, Logic Pro X:llä ja Ableton Livellä.

Advance tarjoaa keinot hyödyntää mitä tahansa käytettävissä olevaa virtuaali-instrumenttia täysmittaisesti ilman, että tarvitsee hetkeksikään siirtää katsetta pois soittimesta. Mikään muu laite ei pysty samaan.

Advancen mukana toimitetaan 16 gigatavun soundikirjasto, joka sisältää yli 10 000 AIR Music Technologyn, SONiVOXin ja TOOLROOM RECORDSin kehittämää soundia. Tämä yhdeksän plug-inin kokoelma tarjoaa heti alkuun kattavan paletin päteviä ja haluttuja soundeja niin keikka- kuin studiokäyttöön.

Advance-koskettimistot pähkinänkuoressa

 • Koskettimistoja virtuaalisoitinten monipuoliseen hallintaan
 • 4,3-tuumainen värinäyttö ja ohjauspainikkeet
 • Näyttö ilmaisee realiajassa kunkin plug-inin asetukset, 1:1
 • Mukana toimitetaan Virtual Instrument Player -aplikaatio, jolla hallinnoidaan virtuaali-instrumenttien soundeja, asetuksia ja kontrollereiden määrityksiä
 • 25, 49, tai 61 ensiluokkaista puolipainotettua kosketinta, koskettimisto tunnistaa soittovoimakkuuden lisäksi jälkipainon
 • Kahdeksan data-kontrolleria
 • Kahdeksan taustavalaistua värillistä MPC-painiketta, jotka tunnistavat lyöntivoimakkuuden lisäksi paineen
 • Nimikoidut pad bank-, transport control-, octave- ja performance-painokytkimet
 • Painokytkimet note repeat-, time-division-, pattern arpeggiator- ja tap-tempo -toiminnoille
 • Kumipintaiset pitch- ja modulaatiopyörät
 • Liitännät ekspressio-pedaalille ja jalkakytkimelle
 • USB ja 5-piikkinen midi-tulo/lähtö minkä hyvänsä midi-ohjelman tai -laitteen käyttöön
 • Toimii itsenäisenä kontrollerina
 • Mukana toimitettavat soundit: Vacuum Pro, Loom, Hybrid 3, Xpand!2, Velvet ja Transfuser (AIR Music Tech), Eighty Eight Ensemble (SONiVOX) sekä lisäksi ylellinen artisti-kokoelma (TOOLROOM RECORDS).
 • Lisäksi VIP-storesta on ladattavissa satamäärin muita plugeja ja soundeja alati kasvavalta yhteistyökumppaneiden joukolta.

Virtual Instrument Player -aplikaatio pähkinänkuoressa

 • Soittaa käytännöllisesti katsottuna mitä hyvänsä VSTi-plugia
 • Toimii tietokoneesssa itsenäisenä alustana virtuaali-instrumenteille
 • Toimii myös plugina AU-, VST- sekä AAX-yhteensopivissa DWA-ohjelmissa
 • Järjestää plug-in-kokoelman helposti hallittavaksi ja yhtenäiseksi kirjastoksi, jota voi selata esimerkiksi artistin, instrumenttityypin, soundin luonteen tms. perusteella
 • Kykenee hallinnoimaan kahdeksaa virtuaali-instrumenttia samanaikaisesti
 • Setlist-toiminnolla voi soiton lomassa vaihtaa plug-inien soundeja
 • Laajat mahdollisuudet koskettimiston jakoon eri vyöhykkeisiin, omien asetuskokonaisuuksien sommitteluun ja miksaukseen
 • Valmiit pohjat sadoille yleisille virtuaali-instrumenteille
 • DAW-ohjelman alaisuudessa voidaan käyttää rajoittamatonta määrää VIP-instansseja

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat katsoivat myös:
Copyright © 2013 Musacorner Oy B105
Powered By OpenCart